Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz az, ha 22 évesen...

Mennyire gáz az, ha 22 évesen még egyetlen buliban sem voltam?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon féltem a bulizás gondolatától, meg hogy nekem bulizni kell mennem. Nem fogok táncolni semmi pénzért sem. Nem szeretem a hangzavart. Egyszerűen semmit sem tudnék kezdeni magammal egy buliban. Az alkoholt nem bírom, egy doboz sörtől is beleestem a bokorba.

Emiatt nem tudok barátokat sem szerezni, mert minden fiatal bulizós, én meg félek hogy bulizni kell velük menni. Még kiskoromban voltak barátaim, de amikor a középiskolával kezdve elkezdődött a bulizós korszak, onnantól elkezdtek kiközösíteni és azóta nincs is egy barátom sem.

Azt vettem észre, hogy az idősebbekkel, 30-40 felettiekkel sokkal jobban kijövök, mint a korosztályommal, sokkal felszabadultabban tudok beszélni. Talán mert kinőtték ezt a bulizós korszakot. De ha egy korombelivel kell beszélnem, mindig nagyon feszült leszek.

2020. júl. 2. 02:29
 1/9 anonim válasza:
100%
Szia! Neksm is volt egy ilyen baratom aki nem jart bulizni es veled egy idos .. en inkabb a bulizos fajta vagyok.. de en ki jovok az olyanokkal is akik nem jarnak minden fele ! Legjobb baratom volt szoval .. ha szeretnel beszelgetni nyugodtan irhatsz privit
2020. júl. 2. 03:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem csak olyan barátaim vannak akik nem bulizósak és én sem vagyok az. Összeülünk néha beszélgetni, társasozni, filmezni, videojátékozni. Igaz ezeket nem minden hétvégén csináljuk, mint ahogy a lerészegedést szokták. Ismerkedj olyanokkal akikkel közös az érdeklődési körötök és találsz majd egy pár értelmeset a sok között.
2020. júl. 2. 06:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Közelebb vagyok a 25-höz mint a 24-hez és soha nem voltam bulizni. Nem érzem sem most, sem máskor kínosnak.

Nem igaz egyáltalán hogy minden fiatal bulizós, és ha bulizós is akivel barátkozol, nem kötelező el is menni vele, ha nem szeretnél.

2020. júl. 2. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, hogy neked nem az a szórakozás, hogy hányásig iszod magad egy kocsmában / diszkóban, majd dugsz a mosdóban.
2020. júl. 2. 12:56
 5/9 anonim válasza:
88%
Figyelj én teljesen egyet értek veled
2020. júl. 2. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

30 elmúltam soha az életben 1 buliban se voltam. Soha.

Pedig megjártam 2 egyetemet, az egyiket nappalin és koleszosként. És mégis (noha hívni hívtak) én soha nem mentem. Aztán persze idővel már nem is hívtak.

És ? Meghaltam? itt vagyok.

2020. júl. 2. 16:11
 7/9 A kérdező kommentje:

De találtál párt is?

2020. júl. 2. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális párt ritkán talál az ember ilyen helyeken
2020. júl. 2. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó helyre jöttél barátom . Itt az emberek többsége olyan , mint te :D
2020. júl. 2. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!