Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon gáz ha 15 évesen még...

Nagyon gáz ha 15 évesen még nem voltam bulizni?

Figyelt kérdés
Sokszor hívtak, de nem akartam menni, inkább otthon ülős típus vagyok..
2017. febr. 2. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha így érzed jól magad, semmi gond.
2017. febr. 2. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az.

A gáz az, amikor valaki mások kedve szerint él, elnyomva ezzel az egyéniségét.

2017. febr. 2. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
hova még ennyi idősen am is?
2017. febr. 2. 11:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaim már 13-14 évesen voltak.. szinte már mindenki volt az osztályból, és beszólogatnak ez miatt..
2017. febr. 2. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszologatnak mert ostobak es nem birjak felfogni hogy nem mindenkit erdekel az ami oket...ez van. Tele a vilag ilyen es ehhez hasonlo buta emberekkel ha csicskajuk akarsz lenni meg egy elnyomott egyenisegnelkuli frusztralt ember akkor menj csak el bulizni hallgass rajuk elj ahogy ok elvarjak. Ha onmagad akarsz maradni felszabadult boldog es eros akarsz lenni akkor ne menj el bulizni! Viszont ez esetben tanuld meg lekakalni mit mondanak rolad a tobbiek. Nyomi kis gyokerek es semmi szukseged nem lesz rajuk az eletben minek torodnel a velemenyukkel!
2017. febr. 2. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vannak olyan jó barátaid, akikben megbízol és nem percemberek, akkor nyugodtan menj el néha velük bulizni, de csak akkor, ha nem érzed nyűgnek. A legfontosabb, hogy mindig legyen, aki figyel a másikra és nem részeg.
2017. febr. 2. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne a beszólogatók miatt meg mások kedvéért akarj menni, hanem mert tényleg el akarsz menni bulizni, HA akarsz. És ha vannak is olyan barátaid/ismerőseid, akikkel szívesen mennél.

Ha meg mással töltöd szívesen az idődet, töltsd azzal. Nem kötelező azt szeretni, amit mások.

2017. febr. 2. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább az ellenkezőjét tartom gáznak! :) Szerintem te nagyon jó vagy így ahogy vagy. 15 éves vagy , előtted áll az egész élet!! Ne állj be a "sorba" . Légy más mint a többi ember! "A világ szereti az eredetit" ! :) ☺ Nem ismerlek , de büszke vagyok rád hogy te nem olyan vagy mint a mai fiatalok! Szerintem egyelőre még véletlenül se menj el bulizni .. Na meg ebben a mai világban kitudja mi lenne.. :) Persze én nem szólhatok ebbe bele. Amihez kedved tartja ☺
2017. febr. 2. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy te jól érezd magad!
2017. febr. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!