Nagyon gáz ha 33 évesen 17 körüli srácokkal megyek bulizni?
bocs
33/f
Szerintem nem gáz, inkább csak fura. Ha mondjuk 10 évvel idősebb lenne mindenki (tehát te mondjuk 43, ők 27) akkor már sokkal inkább el tudnám hinni, hogy ez simán ok és még természetesnek is hatna.
De 17 évesekkel beszélgetni? Neked? Ők még más dolgokkal vannak elfoglalva, mások a prioritásaik. Egyes beszélgetéseken én jót mosolyognék rajtuk az biztos. Sőt, mosolyogtam is. :) És most nem lenézem a fiatalabb korosztályt, csak hát nagy részük tényleg eléggé komolytalan még.
Persze ha csak ivócimboraként tekintesz rájuk, meg elmentek együtt táncolni, akkor jobban el tudom képzelni. De én személy szerint nem tudnék tartós barátságokat kiépíteni ilyen fiatalokkal mert máshogy jár az agyunk.
26F
Hadd találjam ki: homár vagy, és Te fizeted a belépőjüket meg az italokat.
Aztán reggel meg majd úgy ébredsz fel a kecódban, hogy minden cuccod hiányzik. Mint szegény jó Antal Imre, aki többször is így járt...
Nem csak a fiatalokkal bulizok, keresem a társaságukat ember! Máris kéjencnek tituálnak.
Ráadásul velük a fiatalabb lányok is látókörbe kerülnek amiért már megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!