Egyedül bulizni?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszàt várom akik, csináltak/csinálnak ilyet. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogyan csinálták, milyen társaságok, emberek voltak vevők rájuk? Mi az amit elrontottak? Ilyesmik.2014. júl. 20. 19:10
1/3 anonim válasza:
Milyen egyedül bulizni? Mr bean tudja másról nem tudok aki ilyet csinált.
2/3 anonim válasza:
Nem társasággal megy, hanem egyedül. Amúgy sok helyre lehet menni egyedül, az ismerkedési helyekre így is szokás jellemzően.
Amúgy én sem tudom rá venni a környeztem, hogy olyan helyre járjon ahova én szeretnék éppen. Ezért egyedül megyek el, aztán vagy lesz, lesznek ott új vagy később már helyi ismerőseim, vagy nem ami utóbbi - ami még nem volt. De nekem nem ijesztő.
3/3 anonim válasza:
Dark és punk kultúrákba tartozó helyekre például sokan egyedül járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!