Hogy lehet az hogy egy pasi még 34 évesen is minden héten bulizni megy?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy már 14éves kora óta bulizik, hogy hogy nem únta meg azóta? Szoktam látni néha én is a buliban, de mintha látszana rajta hogy tökre únja az egészet, nem is táncol csak "van" mint egy darab fa, talán a pultig elmegy meg vissza és ennyi.2015. júl. 3. 20:44
2/3 anonim válasza:
Biztos nőt keres... A bulizást naygon hamar meg lehet unni, a pasik főleg hamar megunják, szerintem naygrészük csak vadászni megy, nem táncolni...
3/3 anonim válasza:
Nem únja, hanem unja. Miért ne mehetne buliba? Én azokat unom, akik más dolgain csámcognak, visszataszító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!