Van egy barátnőm akivel jol megvagyunk csak neki nincs pasija és elakarhivni bulizni de nekem van pasim és nélküle nem akarok menni . Mit tegyek?
Mond meg a barátnődnek,hogy a pasid nélkül nem mész.
Lehet kellemetlenül érezné magát egy turbékoló pár társaságában.
Vagy elfogadja,vagy megy egyedül bulizni.
Ha hárman mentek,azért figyeljetek oda,ne érezze magát pótkeréknek.
Ha akarsz menni bulizni, akkor vigyed a barátodat is. Esetleg hívjatok még másokat is és akkor nem csak 3-an lesztek.
Ha nem akarsz menni, akkor meg ne menj.
Miért nem többen mentek? Ne ketten, ne 3-an menjetek,hívjatok még barátokat,barátnőket vagy akár csak vmi ismerőst,unokatesót. Máris ha vki lelép nem gáz.
Mondjuk én úgy gondolom,hogy párkapcsolatban azért egy-egy buliban el lehet szakadni a párunktól,nem kell minden buliba vele menni. Azért vannak a barátok,barátnők,haverok,hogy velük kikapcsolódj.Pároddal gondolom vagy eleget.
Mondjuk én pl ha hívnám barátnőmet és hozná a párját én nem mennék,mert nem akarok felesleges 3.nak ott lenni,mivel úgy is ketten elvannak!!
Mondjuk mint írtad mentél és ő lelépet pasival,hát ez sem túl fer. Viszont ami köztetek van az sem egy barátnőségi viszony.
Nálunk barátnőmmel sose volt olyan,hogy vki lelépett egy pasival és a másik egyedül maradt!! Minden csak megbeszélés kérdése,mi megbeszéltük,hogy ha bulizni megyünk,akkor szórakozni nem pasizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!