Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » (18-22 évesek) Miért nem...

(18-22 évesek) Miért nem jelöl vissza valaki FB-n, aki tutira ismer és nem vagyunk rosszban?

Figyelt kérdés

19L vagyok. Nem vagyok világszépe de ronda se. Normális a kinézetem. Semmi hátsó szándékkal nem jelöltem az illetőket.

(Néhány ember csak, bár inkább a FIÚKRA/SRÁCOKRA jellemző ez, lányokra/csajokra nem igazán.)

Érdekel, hogy miért lehet ez? Pl volt osztálytárs/iskolatárs miért nem jelöl vissza? Nem tudok róla, hogy rosszban lettünk volna valaha... (nyilvánvalóan személyesen is beszéltem már életemben, nem egyszer ezekkel az emberekkel) Persze legjobb barátok sem, de na. Érdekel, hogy miért nem szoktak emberek visszajelölni másokat.

2020. szept. 3. 23:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd én fel szoktam függeszteni a fiókom...
2020. szept. 4. 09:00
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Én nő vagyok és használom az oldalt, de csak azokat jelölöm vissza, akikkel tényleg beszélőviszonyban vagyok és aki tényleg érdekel. Volt osztálytársakat, iskolatársakat soha nem jelölök vissza, nem beszélünk egymással amióta elballagtunk, nem érdekel az életük és őket se az enyém - ha nem így lenne, akkor benne lennénk egymás életében. Én képmutatásnak tartom bejelölni mindenkit, akit ismersz, csak azoknak tartom fenn, akikkel beszélgetek is.
2020. szept. 4. 10:37
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én azért szeretem látni, hogy mondjuk mi lett egyik vagy másik osztálytársammal, időnként hallani ezt-azt róluk. Akikkel meg tartom a kapcsolatot, azokkal tartom élőben is, de én be szoktam jelölni, akik az életemben részt vettek valamely formában és szeretnék még hallani felőlük időnként. :)

De ezekszerint több magyarázata is van a dolognak.

2020. szept. 4. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

"letiltottam minden ismerősöm láthatóságát mindenki számára" Ezt hogy kell?

"szeretem látni, hogy mondjuk mi lett egyik vagy másik osztálytársammal, időnként hallani ezt-azt róluk"

Hát beírod a nevüket és megnézed az oldalukat.

Ehhez nem kell ismerősnek lenni.

Vagy egyszerűen hívd fel őket, írj egy e-mail-t...

12 éve nem is volt ilyen alaklmazás...

2020. szept. 4. 12:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14: A desktop verzióban így tudod megadni, ki láthatja az ismerőseidet:

Jobb felső sarokban lenyíl ikon, "Beállítások és adatvédelem", onnan "Beállítások", aztán "Adatvédelem", ott van egy olyan, hogy "Ki láthatja az ismerőseim listáját", azt állítsd "Csak én" állásba. Ennyi.

Amúgy a legtöbben kezdenek rászokni, hogy minden érdekesebb adatukat, képeiket elrejtik a világ elől, és egyre inkább az ismerősök nagy része elől is, szóval ha csak úgy rákeresel valakire, jó eséllyel alig látsz belőle valamit. Ismerősként általában sokkal többet tudsz meg valakiről. Ezért nem ugyanaz idegenként nézegetni az embereket.

10 voltam.

2020. szept. 4. 13:31
 16/22 anonim ***** válasza:
15: Köszönöm! Most már csak azt nem tudom, mi az a desktop verzió.:)
2020. szept. 4. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
15: De ezt a letiltást ismertem, hanem erről " letiltottam minden ismerősöm láthatóságát" azt hittem, hogy az ismerőseid posztjait tudod letiltani.
2020. szept. 4. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

16, 17: Ja, én azt arra értettem, hogy az ismerőseimet ne lássák mások. Semmi közük hozzá, kikkel vagyok ismerős. Nem szeretem, ha kutatnak a magánéletmeben.

Lehet olyat is, hogy bizonyos ismerőseidnek sose jelenjenek meg nálad a posztjai. Ez néha jó, amikor valaki állandóan megkínzott állatok fotóival traktál, ezzel jelezve, hogy fel van háborodva, vagy a saját bizniszét reklámozza, megint mások a politikai nézeteiket akarják minden áron ráerőltetni az ismerőseikre. Ha az ember a poszt melletti "..." -ra klikkel, van olyan lehetőség, hogy XY követésének leállítása. Akkor még az ismerőse maradsz, de nem látod, amiket posztol.

A "desktop verzió" a számítógépen, webböngészőben futó verziót jelenti. A mobilos felület elég máshogy néz ki sok helyen, ezért emeltem ki, hogy amit írtam, az a desktop verzióra vonatkozik.

15 voltam.

2020. szept. 4. 14:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon sokan állítják be, hogy a profilképen meg a borítóképen kívül más ne látszódjon a többi embernek, csak az ismerőseinek. Jómagamnak is így van beállítva.
2020. szept. 4. 17:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert nem bírtak annyira, nem vagy közeli ismerős vagy tényleg van egy féltékeny nőjük. Bármi lehet.
2022. jún. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!