Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » (18-22 évesek) Miért nem...

(18-22 évesek) Miért nem jelöl vissza valaki FB-n, aki tutira ismer és nem vagyunk rosszban?

Figyelt kérdés

19L vagyok. Nem vagyok világszépe de ronda se. Normális a kinézetem. Semmi hátsó szándékkal nem jelöltem az illetőket.

(Néhány ember csak, bár inkább a FIÚKRA/SRÁCOKRA jellemző ez, lányokra/csajokra nem igazán.)

Érdekel, hogy miért lehet ez? Pl volt osztálytárs/iskolatárs miért nem jelöl vissza? Nem tudok róla, hogy rosszban lettünk volna valaha... (nyilvánvalóan személyesen is beszéltem már életemben, nem egyszer ezekkel az emberekkel) Persze legjobb barátok sem, de na. Érdekel, hogy miért nem szoktak emberek visszajelölni másokat.

2020. szept. 3. 23:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Itt valami nagyon kimaradt a sztoriból, szóval erre nem lehet válaszolni. Jellemzően ez úgy szokott kinézni, hogy a 19 éves csajokat boldog-boldogtalan pasi jelölgeti.
2020. szept. 3. 23:55
 2/22 A kérdező kommentje:
Hmm. Ez érdekes, én nem tapasztalom nagyon. 1-2 persze volt, aki ismeretlenül jelölt, de nem jellemző. 😃 Mire gondolsz, hogy valami nagyon kimaradt? 🤔
2020. szept. 4. 00:04
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, nem ismerlek. Lehet, hogy a személyiséged nagyon kiállhatatlan, lehet, hogy valami negatív pletyka terjedt el rólad. A külsődnek szörnyűnek kéne lenni ehhez, gondolom, hogy nem az.
2020. szept. 4. 00:08
 4/22 A kérdező kommentje:

Mindenesetre tény, hogy az elmúlt pár év sokat formált a személyiségemen (különböző események kimondottan közrejátszottak). Nem tudok róla, hogy pletyka terjedne vagy kiállhatatlan lennék. Szörnyen sem nézek ki.

Az lehet, hogy csak simán közömbösek és csak a tényleges barát barátaikat igazolják vissza? 🤔

Ti szoktatok ilyet csinálni? Ha igen, mi az oka? Erre vagyok én most nagyon kíváncsi.

2020. szept. 4. 00:14
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Nekem 15 ismerősöm van, nem szeretem a FB-ot, hanem azért vagyok fent, mert mindig van 1-2 idióta, aki nem saját honlapon, hanem a FB-on állítja fel a székhelyét, és ezért csak ott lehet vele ügyintézni, kommunikálni.

Én IWIW-es voltam, nyomába sem lép a FB, ami hozzá képest egy kaotikus sz.r.

2020. szept. 4. 00:25
 6/22 A kérdező kommentje:

00:25

Szóval te sem jelölsz vissza mindenkit, akit ismersz és bejelöl, ha jól értem. Mert nem szeretsz fent lenni, oké. De az én esetemben egyértelműen tudom, hogy használják az oldalt.

2020. szept. 4. 00:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

6: Hát beszéld meg velük.

Nekem is van, aki akkor jelölt vissza, amikor kértem.

2020. szept. 4. 00:39
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Nekem csak azok az ismeroseim, akik kozel allnak hozzam, joban vagyunk. A Facebookom a nappalim, nem engedek be barkit. Az a keves ember viszont alaposan lat, agymenest, fotokat, zeneket, gondolatokat. Nem akarok csoportokat letrehozni. Csak egy ketszamjegyu ismeros kor.
2020. szept. 4. 01:42
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg feltekenykedo baratnojuk van.
2020. szept. 4. 01:42
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Én is nagyon megválogatom már, kit veszek fel FB -ra, mert utálom, hogy ha megosztok valamit, akkor állandóan gondolkodni kell, ez most épp nem fog-e valakit megsérteni, kigúnyolni, pl. valami fekete humor, vagy vallással, politikával kapcsolatos karikatúra, valamilyen fogyatékossággal, testalkattal vagy viselkedéssel való tréfálkozás, stb... Emellett azt sem díjaztam, amikor egy-egy nőismerősöm azzal fejezi ki a rajongását, hogy minden nyekkenésemet lájkolja vagy továbbosztja, és ezalapján a többi ismerősöm kombinálni kezd, kim lehet nekem az az illető. Épp ezért egy ideje letiltottam minden ismerősöm láthatóságát mindenki számára, és szinte semmit nem posztolok évek óta.
2020. szept. 4. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!