(18-22 évesek) Miért nem jelöl vissza valaki FB-n, aki tutira ismer és nem vagyunk rosszban?
19L vagyok. Nem vagyok világszépe de ronda se. Normális a kinézetem. Semmi hátsó szándékkal nem jelöltem az illetőket.
(Néhány ember csak, bár inkább a FIÚKRA/SRÁCOKRA jellemző ez, lányokra/csajokra nem igazán.)
Érdekel, hogy miért lehet ez? Pl volt osztálytárs/iskolatárs miért nem jelöl vissza? Nem tudok róla, hogy rosszban lettünk volna valaha... (nyilvánvalóan személyesen is beszéltem már életemben, nem egyszer ezekkel az emberekkel) Persze legjobb barátok sem, de na. Érdekel, hogy miért nem szoktak emberek visszajelölni másokat.
Mindenesetre tény, hogy az elmúlt pár év sokat formált a személyiségemen (különböző események kimondottan közrejátszottak). Nem tudok róla, hogy pletyka terjedne vagy kiállhatatlan lennék. Szörnyen sem nézek ki.
Az lehet, hogy csak simán közömbösek és csak a tényleges barát barátaikat igazolják vissza? 🤔
Ti szoktatok ilyet csinálni? Ha igen, mi az oka? Erre vagyok én most nagyon kíváncsi.
Nekem 15 ismerősöm van, nem szeretem a FB-ot, hanem azért vagyok fent, mert mindig van 1-2 idióta, aki nem saját honlapon, hanem a FB-on állítja fel a székhelyét, és ezért csak ott lehet vele ügyintézni, kommunikálni.
Én IWIW-es voltam, nyomába sem lép a FB, ami hozzá képest egy kaotikus sz.r.
00:25
Szóval te sem jelölsz vissza mindenkit, akit ismersz és bejelöl, ha jól értem. Mert nem szeretsz fent lenni, oké. De az én esetemben egyértelműen tudom, hogy használják az oldalt.
6: Hát beszéld meg velük.
Nekem is van, aki akkor jelölt vissza, amikor kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!