Szerintetek mit érez olyan ember, aki a csipőficam miatt gúnyol egy fiatal nőt, akit nem is ismer?
Öröklött dolog, nem látom magamról, hogy csúnyán mennék, de mindenki szerint csámpás vagyok... Egyrészt nem tehetek róla, kettő, meg legalább tudok járni, nem tolószékes vagyok. Vagy zárkózzak be, nem a mostani helyzetre gondolok. Gyerekkrom óta napi szinten beszólnak. Nem kérek olyat, hogy nem igaz, sajnos igen... Sajnos most már fájdalommal szembesülök néha, de eddig semmiben nem korlátozptt, sajnos csecsemőkorban nem kezelték, mert enyhe!
Egyszerűen hihetetpen, hogy ekkora rothadék az emberek többsége. Jó, hogy nem le kellett volna dobni a Taigetoszról csecsemőként. Teljesen elvesztettem a hitemet az emberekben, ha emiatt a többség képes megalázni, kinyeríteni valakit! Sajnálom, hogy ilyen világba születtem.
Még gyerekkorban azt mondom oké sajnos ez az általános, mert tudjuk milyenek a gyerekek, nem tudják mit beszélnek. Engem pl a fogaim miatt csúfoltak, tudom miről beszélsz... Na de felnőtt ember "csúfolódik"??? Azért felnőttként eljut odáig az ember agya, hogy tudja ilyet nem illik, illetve nem tehetsz róla.
Nehogy bezárkózz. Szrd le az ilyen gyökereket. Tudom mondani könnyű, de ne legyen emiatt rossz a napod. Egyébként úgy tesz az emberek többsége mintha ők tökéletesek lennének, mást meg kibeszélnek, kigúnyolnak, pedig mindenkin lehetne hibát találni. Undorító.
Köszönöm!
Hát, de még nem is vészes a helyzet, vannak nagyon mozgáskorlátozptt emberek, vagy tolószékesek is. De most nem tudom, mit várnak, öljem meg magam, vagy üljek tolószékbe, mert nem megyeknaz elvárásoknak megfelelően eleg kecsesen. Egyébként magassarkút nem is hordok, pont ezétt, mert állítólag ráerősít, hiába szeretném néha...
Nem akarok ide oldalakat kiírni, de voltak nagyn durva esetek is, vagy az utcában végig jött utánam és viháncolt, meg odaordibált a társaság. Vagy idegen odajött, hogy hadd videózzon le, még senkit nem látott így járni, hogy csinálom. De a kovihogás a gyakori, meg "hogyan megy nézd, már", aztán röhögnek... Ja meg, reggel 10-kor, megkérdez egy nő, hogy "ilyenkor már részeg vagy, azért mész így, én nagymama vagyok, mégsem járok így, húzzd már ki magad, örülj, hogy nem hívok rendőrt"
Ritkan erzek ilyen, de most ugy fejberugnam ezeket az embereket, akikrol beszelsz. Mennek melletted, es aki csak csunyan nez, fejbeb.szom. Kva anyjat az ilyennek...mar bocsanat.
Hat nezd meg...felb.sz a dolog.
Tudsz esetleg jobb kornyemre koltozni? Ahol ertelmesebbek az emberek.
"Nem akarok ide oldalakat kiírni, de voltak nagyn durva esetek is, vagy az utcában végig jött utánam és viháncolt, meg odaordibált a társaság" Szia, velem többször csinálták ezt kamasz srácok, és elvileg semmi bajom sincsen, csak az önbizalmam a béka feneke alatt+ morcos arckifejezésem van. Tehát elsőre nem vagyok szimpatikus az embereknek.
El sem tudom képzelni min mehetsz keresztül.
Az évek alatt rá kellett jönnöm, hogy rengeteg aljas ember van, aki imádja bántani a gyengébbet, egészségügyi bajokat nem ismerik és tévesen ítélnek meg másokat. Van egy rokonom, akinek egyszer durva allergiás reakciója volt, feldagadt az arca, alig kapott levegőt. Amikor orvoshoz ment, több ember kiröhögte. Nem tudom én ha látok valakit eldeformálódott fejjel nem tudok nevetni.
Baráti körömben van, aki durván elhízott, én sajnos tudom, hogy ez nem zabálásról szólt neki az évtizedek során, gyerekkori trauma is bejátszott. Ha vele sétálok az utcán rossz érzés látni az emberek fejét, meg ahogy összesúgnak, röhögnek rajta. Én ilyenkor mindig próbálom elvonni a figyelmét, nehogy észrevegye, hogy röhögnek rajta. :S
Nem tudok semmi okosat írni, kitartás.
De még csak nem is durva, meg nem tehetek róla, annyi, hogy a gyerekorvos szerint nem kellett foglalkozni vele...
Saját szüleim kinevetnek, szánalmas. Meg Józsika is azt kérdezi, miért mész így, aztán röhög... Aztán apámon van 70 kiló felesleg legalább... De rajtuk nem csodálkozom, ők szemetek velem kiskorom óta...
Szerintem egyébként látják rajtam, hogy könnyű préda vagyok, nem olyan, aki leordítaná a fejüket, vagy beveri a szájukat képletesen...
Másrészt szerintem azt hiszik, hogy direkt járok így, meg hogy felhívjam a pasik figyelmét, vagy nem tudom... Mert olyanok is jönnek, hogy "de megb..sználak, de látom a járásodon, hpgy szét vagy b...szva", na "mi van beszartál azért mész így". Ezek a buszmegállós cigók...
Egyébként valóban az van, nem csak a gyerek, hogy akiben egy kicsi hiba van, gúnyoljuk... Miközben magukon legalább háromszor annyi, mert nem a tökéletes külsejű emberek csinálják ezt...
Férgek az ilyen emberek. Meg érzed úgy néz ki a nő, mint egy gömb, majdnem gurul, de engem kiröhög...
Gondoltam azt kéne, megfogok egy papírlapot, hogy csipőficamos vagyok barmok...
Mit hisznek, szórakozásból járok így??? Vagy elég, hogy "huzzam ki magam"...
Egyébként az értelmesnek hitt emberek is ezt teszik, nem csak a cigók...
Azt, hogy ő rajtuk dupla annyi hiba van, nem baj...
Bazz,kezdek hinni az untermensch elméletben!Sajnálom,hogy ezt kell átélned. :(
Ez most furán fog hangzani,de képzeld magad az ő helyükbe.Te csípőficamos vagy,ők meg szellemileg visszamaradottak.Mennyire szar lehet az életük,ha ez nekik a szórakozás?
A legtöbb,amit tehetsz,hogy nem törődsz velük.Oké,mondani könnyű,de ne hibáztass egy állatot a természete miatt.Csak olyan ez is,mint a kerítés mögül acsarkodó korcsok.Megugat,hát megugat,végülis kutya!
Szerencsére nem rajtuk múlik a boldogságod.Nem tudom,olvastad-e a Trónok harcát,idéznék Tyrion-tól:
"– Fogadj el tőlem egy tanácsot, fattyú – folytatta Lannister. – Soha ne feledd el, ki is vagy, mert a világ biztosan nem fogja! Tedd ezt az erősségeddé, s akkor sohasem lehet a gyengeséged. Viseld páncélként és sohasem használják majd arra, hogy ártsanak vele!"
Az emberek sajnos ilyenek.
Emlékszem mikor egyszer nyáron egy fürdőbe mentünk a családommal, és édesapám beszólt egy albínó lánynak. Látszott rajta hogy félénk volt, a barátnőivel jött akik gondolom tartották benne a lelket hogy minden okés.
Hát égett a pofám miatta, ki is osztottam kicsit.
Nekem nincsen bajom az emberekkel, legyenek akármilyen fizikai v mentális állapotban. Könyörgöm, ez nem választás kérdése, így születik az ember vagy önhibáján kívül belekerülhet egy balesetben is. Már nem azért, de ilyen megtörténhet akárkivel...Ők is ugyanolyan emberek mint bárki más. Gusztustalannak tartom azt ha valaki ilyen dolgok miatt megjegyzéseket tesz a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!