Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mit érez olyan...

Szerintetek mit érez olyan ember, aki a csipőficam miatt gúnyol egy fiatal nőt, akit nem is ismer?

Figyelt kérdés

Öröklött dolog, nem látom magamról, hogy csúnyán mennék, de mindenki szerint csámpás vagyok... Egyrészt nem tehetek róla, kettő, meg legalább tudok járni, nem tolószékes vagyok. Vagy zárkózzak be, nem a mostani helyzetre gondolok. Gyerekkrom óta napi szinten beszólnak. Nem kérek olyat, hogy nem igaz, sajnos igen... Sajnos most már fájdalommal szembesülök néha, de eddig semmiben nem korlátozptt, sajnos csecsemőkorban nem kezelték, mert enyhe!

Egyszerűen hihetetpen, hogy ekkora rothadék az emberek többsége. Jó, hogy nem le kellett volna dobni a Taigetoszról csecsemőként. Teljesen elvesztettem a hitemet az emberekben, ha emiatt a többség képes megalázni, kinyeríteni valakit! Sajnálom, hogy ilyen világba születtem.

2020. máj. 4. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Kerlek ne vedd fel az ilyen undorito emberek beszolasait.

Az igazsag az, hogy mindig lesz valami ami miatt csufolnak, te lehetsz a legszebb nő a vilagon peldaul, akkor meg az menne: nezd mar a kis k••rvat, hu milyen fenn hordja az orrat, budos r••banc.

Az ilyenek velemenyet egy percig sem kell komolyan venni, nehogy mar meg te erezd magad rosszul!!

2020. máj. 17. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ebben nincsen semmi meglepő, akár milyen szomorúan hangzik.

Az az észrevételem, hogy általában akik gúnyt űznek másokból, esetleg másban keresik a hibát, vagy azokra felhívják a Te vagy akár mások figyelmét, azokban nincs rendben valami.

Ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor elkövetsz egy hibát és kifogásokat keresel, vagy másokra mutogatsz.

Sokkal könnyebb mások hibáival viccelődni, gúnyolódni mint a saját problémáimmal vagy lelkivilágommal foglalkoznék.. Ilyenkor talán olyan érzésük van, hogy ők valakitől mégis csak "jobbak", hiszen most húztak le valakit, megpróbálják ezt éreztetni.. Nem is tudom minek nevezni, mit érezhetnek pontosan. Ha ezáltal valamibe beskatulyáznak, máris nem ők az utolsóak a szemükben.

Hogy egy kicsit jobban megértsd amit írok, gondolj arra, hogy Te boldog vagy.. Mondjuk egy olyan helyen vagy, ahol nagyon szeretsz lenni, esetleg egy olyan emberrel, akivel szintén szereted eltölteni az idődet. Jól érzed magad és ott van egy olyan ember, aki valamilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal rendelkezik.. Te most ilyen szituációban szánnál rá időt, hogy beszólj neki? Esetleg észre vennéd?

Nyilván nem! És itt ki is lyukadtunk a kérdésedhez, ami joggal felmerülne mindenkiben.. Ki az aki evvel foglalkozna egy ilyen szituációban??

Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam.. Nem akarok senkit sem védeni, ne érts félre, hanem csak magyarázatot adni. De ilyen mindig is lesz, ha pedig szembesülsz még ilyennel, csak gondolj erre, hogy neki is van valami..

2020. máj. 18. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!