A facebookon ha valakit ismerősnek jelöltem, és ha nem igazol vissza egy bizonyos ideig, vagy esetleg arra kattint, hogy nem ismer, akkor arról kapok értesítést?
Ha elutasítja, nem kapsz értesítést, de ha már újra nem is lehet jelölni, akkor nem akarja, hogy minden ismeretlen jelölgesse, amivel egyetértek. Ha fontos a dolog, írj neki üzenetet.
Hülyét kapok én is ilyenkor. Fodrász vagyok, kb. 3 havonta egyszer hirdetek egy csoportban, persze olyankor kapok 2-3 jelölést, de persze nem írnak, hogy mit akarnak. Az elején néhányat visszaigazoltam, ne tűnjek bunkónak, de mostmár senkit, aki tényleg időpontot akar, érdeklik a szolgáltatások, az ír. Nem kell nekem, hogy aztán itt legyek 5000 ismerőssel, amiből ismerek 300at személyesen és mindegyiknek csak a hülye posztjait olvassam.
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt!
Szeretnék még megkérdezni, ha sok értesítője van az illetőnek, lehetséges, hogy egy gombbal kitörölt mindent, így nem vette észre a jelölésem? Vagy azt csak egyesével lehet törölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!