Mi ez az új szokás a beülős helyeken/kocsmákban? Lemaradtam valamiről?
Sziasztok!
A múlt héten beültünk páran egy szabadtéri, kultúrált iszogatós helyre. Este 9-kor úgy éreztem magam, mint a játszótéren, körbe-körbe rohangáltak az asztalok körül a gyerekek. Amikor már többen szóvátették, hogy nem itt van a játszótér, akkor elmentek a szülőkkel együtt.
De már láttam kocsmában totyogni 1 év körüli gyereket. Megállás nélkül üvöltözött, mindenki menekült ki.
Nem értem, nekem is van gyerekem, mégsem viszem magammal szórakozni esténként. Én sem ülök be a hintába a játszótéren vagy gyújtok rá vagy iszom meg 1 doboz sört.
Ha meg nincs aki vigyázzon rá, akkor otthon maradok a valagamon. De nem zavarok másokat egy nyugis helyen, pláne nem olyanon, ami felnőtteknek van kitalálva.
Én vagyok lemaradva vagy újabban ez a divat, hogy a gyerekeket is leviszik magukkal a szülők, leszarva másokat és mások nyugalmát?
Ilyen mindig is volt :) 10-20 éve is sok olyat láttam, hogy esti, éjszakai programokra, ráadásul tömegbe vitték a kisgyerekeket. Én mondjuk nem is arra gondoltam, hogy ez zavarja a többi résztvevőt, hanem, hogy a kisgyereknek akkor már aludni kéne, meg látszik rajtuk hogy nyűgősek, nem élvezik.
És olyan is van, amit írtál, hogy nem csinálsz :D Legalábbis nálunk a játszókon, a szülők isznak, dohányoznak, és a hintába is beleülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!