Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok erről a koronaví...

Mit gondoltok erről a koronavírus tagadó Facebook oldalról?

Figyelt kérdés

[link]

Ők lennének az okos/felvilágosult kisebbség vagy ők a teljesen idióták?

2020. júl. 31. 01:23
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

#40: Hú.

Az oké, hogy te ezért vagy azért törölsz embereket. Üdvözöllek a való világban, ahol nem mindenki olyan, mint te. Ha te szürke autót veszel, akkor másnak még nem kell azt vennie.

A facebook egy személyes oldal. Mindenki azt csinál rajta, amit akar, amíg betartja az oldal szabályzatát. Nem, továbbra sem lesz gyerekes valaki, ha néha töröl embereket, akiket esetleg másmilyennek gondolt, félreismert és hasonlók. Vagy egy meleg nem törölheti az ismerősét, ha meglátja, hogy homofób posztokat rak ki? Egy anya nem törölheti az ismerősét, ha az gyerekgyűlölő posztokat oszt meg?

De. Ettől, még senki sem lesz gyerekes.

Sőt, veled ellentétben még olyanok is vannak, akik néha végigmennek az ismerőseiken és törlik azt, akivel évek óta nem beszéltek.

És nem, nem egy szint a zenés-filmes példával. Leírtam a különbséget. Elolvastad egyáltalán?

2020. aug. 15. 11:05
 42/55 anonim ***** válasza:
24%

41: "Vagy egy meleg nem törölheti az ismerősét, ha meglátja, hogy homofób posztokat rak ki? Egy anya nem törölheti az ismerősét, ha az gyerekgyűlölő posztokat oszt meg?"

De igen, írom, hogy én is törlöm, ha valaki rendszeresen olyat oszt meg, ami valamilyen szempontból irritáló. Elolvastad rendesen a kommentemet?

2020. aug. 15. 11:09
 43/55 anonim ***** válasza:
12%
Az általam mondottak lényege, hogy az elég durva, ha a korona sz**ság miatt olyanok vesznek össze vagy ugranak egymásnak, akik eddig jóllehet országos cimborák voltak, akár évtizedek óta.
2020. aug. 15. 11:10
 44/55 anonim ***** válasza:
69%
Nem ugrottam össze senkivel, akivel országos cimborák vagyunk, ezek távolabbi ismerőseim, akiket akár munka, akár valami hobbi kapcsán ismerek, akiket okosabbnak hittem. Nekem mérnöki diplomám van, az 5G és a koronavírus kapcsolata a szememben logikátlan butaság. Nem barátkozom olyanokkal, akik ilyen butaságban hisznek.
2020. aug. 15. 12:57
 45/55 anonim ***** válasza:
26%
44: És amíg nem volt 5G meg internet, addig mi alapján nem barátkoztál?
2020. aug. 15. 13:13
 46/55 anonim ***** válasza:
69%
Vannak értelmesen gondolkodó barátaim, a vadhajtásokat le szoktam építeni. Bocs, de hadd döntsem el én, milyen emberekkel vállalok közösséget. :-) Akivel nagyon eltér a gondolkodásmódunk, azokkal miért kellene tartanom a kapcsolatot, csak azért, mert ismerem valahonnan? Inkább kevés barátom legyen, de azokkal megértsük egymást, mint sok olyan, akit szégyellek a butaságuk vagy viselkedésük miatt.
2020. aug. 15. 13:38
 47/55 anonim ***** válasza:
0%

@44 Ajjaj, saját magát próbálja tekintélynek beállítani, és arra hivatkozni... :D Dupla logikai bukfenc.

A diplomád meg pont foscsit sem ér ezen a téren.

Ajánlom olvasásra, bár angolul sem tudsz. :) 5G Technology and induction of coronavirus in skin cells

2020. aug. 15. 18:46
 48/55 anonim ***** válasza:
55%
Azért az elég cringe, amikor valaki leakar oktatni mást, hogy nehogymá' ő döntse el, hogy kiket töröl a személyes oldaláról... :D
2020. aug. 16. 02:07
 49/55 anonim ***** válasza:
56%

A 9 millio virusszakerto orszaga vagyunk. A tobbseg azt sem tudja, mi a kulonbseg virus es bakterium kozott.

A konteokat leszamitva egyetertek, hogy egy felfujt es felesleges hiszteria, ami itt megy.

Ennek ellenere betartom a szabalyokat.

Rettegjenek csak a tudatlanok, akik sem a biologiahoz nem ertenek, de meg a matematikai alapmuveleteket sem tudjak elvegezni.

2020. aug. 16. 10:08
 50/55 anonim ***** válasza:
77%
Én a két végletet nem tartom jónak, a tagadókat és a rettegőket. Próbálok az arany középúton maradni, betartom a szabályokat, nem esik nehezemre. Nem gondolom, hogy nincs vírus, mert van közvetlen ismerősöm, aki mesélte, hogy erre gyanakszik, mert a korábbi influenza szezonokhoz képest szarabbul volt tavasszal, persze én is látom, hogy túlzónak hatnak az intézkedések, de ez nem azért van szerintem, hogy tönkretegyék az embereket, az gazdasági öngól lenne a vezető szinten is, ennyire nem hülyék, inkább csak még nem tudják, mennyi intézkedés az elég, lazítanak-szorítanak. Én nem híradóból tájékozódok, hanem szakértőktől.
2020. aug. 16. 10:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!