Milyen személyes adat került ki a koronavirusban szenvedő elhunytakról?
Dévényi István, akit amúgy kedvelek arról beszél, hogy kegyeletsértő az egyik elhunytnál, hogy személyes adatokat adtak ki róla.
Sehol nem látok egy nevet vagy bármit, ami alapján konkrét személyekhez lennének köthetők az információk.
Esetleg valamiről nem tudok, ami miatt jogos a felháborodása Istvánnak?
Ezt én értem, de nincs megadva név. Nem köthető senkihez így nem sértő szerintem.
Közben kommentek érkeztek és valami brit diplomatáról írnak, de róla már a brit nagykövetség adott ki közleményt tehát tudni lehetett róla.
Politikai mocskolódás. Nyilván ha nincs személy, akkor nincs személyes adat sem. Egyetlen személyt sem neveztek meg.
Plusz emellett hazugság és hangulatkeltés, hiszen azt mondja, ettől ő nem lett okosabb. Ezzel szemben most látható először, hogy egyetlen fiatal és egészséges ember sincs közöttük, hiába erőszakolja a bulvár, hogy mindenki belehal.
Van sapka, az a baj, nincs sapka az a baj...
Követelik sok helyen, hogy tegyék ki az elhunytakra vonatkozóakat. Most kitették, erre ez sem megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!