Mit gondoltok erről a koronavírus tagadó Facebook oldalról?
2020. júl. 31. 01:23
21/55 A kérdező kommentje:
És minden orvos és független média is kamu?
2020. aug. 4. 00:32
22/55 anonim válasza:
Az a legdurvább, hogy ha rákeresel, az jön ki, hogy minden közismertebb betegségtünet a koronavírus jele lehet. A köhögéstől kezdve a lázon át a hasmenésig, az étvágytalanságig meg a kiütésekig. Tehát ha bármiképp rosszul érzed magad, jóllehet koronás vagy, ha nem a három fő tünet, akkor egszerűen arról van szó, hogy a ritkábbak egyikét kaptad meg. Ez mi, ha nem szándékos félelemben tartás?
23/55 anonim válasza:
Ja. A vicc az meg az, hogy eleinte csak a "koronás betegeknek" kellett maszkot hordani, de nem volt elég nagy a hype, szóval inkább bevezették, hogy mindenkinek viselnie kell.
24/55 anonim válasza:
@21 nevezz meg egyet, ha tudsz... várunk. :D
25/55 anonim válasza:
@18 látom nincsenek érveid. Tipikus :)
26/55 anonim válasza:
A virus nem most jott volt az szerintem csak mas formaban.Ido kell csak azzal nem tudunk versenyezni.Az influenza mar megmutatta mire kepes en nem kerem megegyszer es a virusnak mindegy hogy ezek az emberek elhiszik vagy nem.
27/55 anonim válasza:
Köszi a linket, töröltem pár ismerőst, akit okosabbnak gondoltam ennél...
28/55 anonim válasza:
27: És ezért kitörlöd őket? Talán jobban is járnak. A magadfajta megerdemelné, hogy végül totál egyedül maradjon, barátok és haverok nélkül.
29/55 anonim válasza:
Igen, ezért töröltem őket, mert ostobaságot hisznek. Én nem parázom túl a vírust, de azt állítani, hogy nincs, meg 5G, meg hasonló konteók, a ló másik oldala.
30/55 anonim válasza:
29: Én nem állítom azt, hogy nincs, csak normális életre vágyom, nem akarok újabb totál lezárást, így tag vagyok. Honnan tudod, hogy ők melyik típusba tartoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!