Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok erről a koronaví...

Mit gondoltok erről a koronavírus tagadó Facebook oldalról?

Figyelt kérdés

[link]

Ők lennének az okos/felvilágosult kisebbség vagy ők a teljesen idióták?

2020. júl. 31. 01:23
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, hogy miért csatlakoztak, te is butaságot csinálsz, mert ezzel az ostobák alá adod a lovat, azt hiszik, igazuk van, ha te is növeled a tömeget, pedig másképp gondolkodsz.
2020. aug. 15. 08:14
 32/55 anonim ***** válasza:
Egyébként vannak normálisan gondolkodó barátaim, nem fogok egyedül maradni.
2020. aug. 15. 08:15
 33/55 anonim ***** válasza:
42%

31: A csoport neve: Normális élethez ragaszkodók. Erről érdekesmód nem mondasz semmit. Vagy te pártolod az abnormalitást?

Amúgy meg ezért ismerősöket törölni nagyjából az a gyerekes szint, mint azért mert szeretnek olyan filmet vagy zenét, amit te rühellsz.

2020. aug. 15. 08:27
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha már valamit hangoztatni kell, az nem normális. Indíthatnék olyan csoportot, hogy Emberek vagyunk, akkor aki nem csatlakozik az nem ember? Evidenciát nem kell hangoztatni.
2020. aug. 15. 08:30
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Én is ragaszkodom a normális élethez, és normális életet élek a jelen helyzetben is, de nem közösködöm konteó hívőkkel.
2020. aug. 15. 08:37
 36/55 anonim ***** válasza:
Ugyebár rengeteg történelmi dolog, jelentős történés van, amiket konteók öveznek. Lássuk be, bárgyú naívság lenne azt hinni, hogy mindegyik pontosan úgy történt, ahogy a hivatalos elkönyvelések állítják.
2020. aug. 15. 08:55
 37/55 anonim ***** válasza:
61%
Számomra a konteó hit olyan, mint a bigott vallásosság.
2020. aug. 15. 09:34
 38/55 anonim ***** válasza:
37: Szerintem meg elég meredek dolog elhinni, hogy Lee Harvey Oswald magányos merénylő volt, és egyedül lőtte ki mind a három (ha nem több) golyót Kennedy-re, holott a ballisztikusok bebizonyították ennek lehetetlenségét. Vagy hogy szeptember 11.-én a tornyok a becsapódó repülőktől omlottak le, holott más eseteknél nem történt meg ez, és a szakértők itt is bebizonyították, hogy miért nem lehetséges a dolog. És ez csak két példa a sok közül.
2020. aug. 15. 10:38
 39/55 anonim ***** válasza:
77%

#33: Haver... Te kevered a szezont a fazonnal...

Ha valakinek attól lesz normális az élete, hogy nem vesz fel maszkot egy 10 perces bevásárláshoz és ezért hisztizik, az nem normális. Nem, akkor sem, ha belép egy face csoportba, hogy ő bizony normális. Ez olyan, mint akik az élet iskolájában diplomáztak.

Az, hogy valaki milyen filmet, zenét szeret, az ízlés kérdése. Az, hogy valaki ragaszkodik a logikátlansághoz vagy butaságaihoz, az meggyőződésé. A kettő között elég nagy a különbség.

Embereket törölni facebookról azért, mert más a meggyőződésük vagy egyenesen buták, nem gyerekes. Sőt, bárkit törölni egy személyes profilról, nem gyerekes. Miért lenne az?

2020. aug. 15. 10:51
 40/55 anonim ***** válasza:
0%
39: Én embereket akkor törlök, ha inzultáló üzeneteket vagy kommenteket nyomnak nekem, vagy rendszeresen olyan dolgokat osztanak meg, amik valamilyen szempontból irritálóak. De pusztán azért nem törlöm, mert meglátom, hogy tagjai egy csoportnak, amit én nem komállok. Ez nagyjából egy szint a zenés-filmes példával.
2020. aug. 15. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!