32/38 anonim válasza:
23 - nak (én se...ffi 63)....(anyukád foglalt?)
35/38 anonim válasza:
Ma reggel azon, hogy a falszomszédaim folyamatosan dübörögnek, mint valami elb***ott elefántcsorda. 4 emeletes téglaház, viszonylag jól szituált a lakóközösség, de ezek soha nem bírnak megülni a seggükön. Mikor beköltöztem, a tulaj mondta, hogy egy 40 körüli pár lakik ott, jófejek. Mint később kiderült, konkrétan egy kommuna lakik mellettem, öten vagy hatan vannak. Napközben nem érdekelne, de hétvégén reggel dübörgés, és késő este is megy a pofázás, bömböl a tévé. Rohadtul idegesítőek. És az a legrosszabb, hogy soha nem üres a lakás. Az biztos, hogy ha lehetőségem lesz egyszer, akkor saját házba költözöm, ahol nem kell közös falon lennem egy idiótával sem.
36/38 anonim válasza:
Egyik patikában sincs a gyógyszerem.
37/38 anonim válasza:
Napszemüvegben nem látok úgy mint szemüveg nélkül.
38/38 anonim válasza:
Hogy ebbe a k'rva országba nem lehet 1-ről a 2-re jutni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!