Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A mostani tizenéves diákok...

A mostani tizenéves diákok miért közösítik ki egyes osztálytársaikat?

Figyelt kérdés

ma 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazért, amiért korábban is. Általában mondvacsinált okok miatt, mert csak - mert valakin ki kell élniük magukat, és mindig van valaki, aki áldozat típus.
ma 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, engem az 1980-as években, tehát az előző évezredben és egy rendszerrel korábban szintén kiközösítettek.

Miért?

Csak.

Mert vékony voltam, mert csöndes, visszahúzódó voltam, mert afféle "jó gyerek" voltam.

ma 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azért amiért 30 vagy 50 éve.

Ösztönös viselkedés, ami valahogy még mindig bennünk maradt emberekben az állati ösztönvilágból. Ha valaki nem olyan mint mi vagy nem értjük, vagy gyöngének tűnik azt kitaszítjuk a falkából.

ma 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Azt, hogy miért, azt az első leírta.

Hogy miért pont őt? Általában észrevesznek valamit.

Nevezzük nevén a dolgot, általában a gyereknek valami mássága van, nem ok nélkül pécéznek ki.

Ez a másság lehet kb bármi. Szegényebb, szemüveges, szőrös, meleg, autista, kövér, beszédhibás, fogszabija van.

A gyerekek baromi érzékenyek az ilyesmire, pillanatok alatt észreveszik, ha valaki kilóg a sorból, esetlenebb, érzékenyebb, kevesebb az önbizalma.

ma 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Iskolai mobbing dominancia harc kisebbsegi komplexusokrol szól

[link]

Amugy nyitogatják a szarnyaikat hogy olyanok mint apa anya. Azt adják másoknak amit otthon kapnak.

[link]

ma 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Akikről én tudok,őket kivétel nélkül azért,mert képtelenek voltak beilleszkedni az adott közösségbe. Ez iskolában és munkahelyen is így volt,szóval ott nem a közösséggel volt a baj.
ma 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!