21/38 anonim válasza:
*ja es mivel a szomszed latja milyen "lazàn"élek, direktbe kerdezte hogy mennyit keresek, mintha köze lenne hozzá!
23/38 anonim válasza:
Nem találok párkapcsolatot.
23E
24/38 anonim válasza:
Az túlzás, hogy bosszankodtam, de most például kicsit zavar, hogy mindkét falszomszédom szinkronban kezd el nagytakarítást csinálni vasárnap délután. Zörögnek, dübörögnek, porszívóznak, matatnak. Mintha tegnap amúgy nem értek volna rá egész nap... De mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom ebben az évben.
25/38 anonim válasza:
Embereken, hogy mennyire aberáltak
28/38 anonim válasza:
Hogy ha pihenni akarok elöször a csendet hallgatni végre, es uatana neki kezdeni összeszedni magam, hogy embernek nézzek ki legalàbb :D és tervezgetni elkezdeni élni szervezni valamit vagy valakit, már annàl a résznél hogy nah talán már élet is van bennem ès iràny a fürdö, elindulna vmi adrenalin, rájövök, hogy vasarnap este van es mindjart hètfö.
29/38 anonim válasza:
*Szoval pislogtam egyet hétvégén legalàbb es el is hussant.
30/38 anonim válasza:
Az egyik szomszédomék - jó szokásához híven - egész nap dübörögnek. Szerintem kilométerhiányuk van. Úgy trappolnak, mint az elefántok. Csoda, hogy a parketta nem szakadt még be alattuk. Plusz minden este bömböltetik a tévét vagy valami zenét. Mostanában eléggé idegesítenek. És 10 körül sincs vége a trappolásnak. Hiába pénzesek, alapvető dolgokat nem tudtak megtanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!