Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Min bosszankodtatok ma?

Min bosszankodtatok ma?

Figyelt kérdés

2020. júl. 14. 04:39
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Én most azon bosszankodok, hogy munkahelyemen jött egy olyan ember aki totál eltorzitja a valóságot, plusz a főnök szemét is eltakarja. Mindent csak az ő olvasatán át lát a főnök, igy aztán az utóbbi időben nagyon de nagyon furcsa döntések születtek :(
2020. júl. 15. 21:42
 12/38 anonim ***** válasza:
Csomagkézbesítő cég emailben értesített a kézbesítés időpontjáról néhány órával a kézbesítés előtt - jóhogy nem néztem meg akkor az emailjeim, aztán persze, nem voltam otthon, és visszavitték a csomagomat...pedig már nagyon vártam. A mai világban (egy 7 ezer Forintos tételnél) még azon az SMS -en is spórolnak...kifizettem volna szívesen az SMS-t, ha azon múlott. (mert nyilván valóan azon múlott).
2020. júl. 16. 22:01
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Csúszásban voltam a munkahelyemen és olyan fontos dolgokat felejtettem el, hogy az már nekem fájt, ideges lettem magamra.
2020. júl. 17. 16:09
 14/38 anonim válasza:
A bicaj világításommal megint baj van. Megy a kukába, de előbb veszek egy másikat.
2020. júl. 30. 10:31
 15/38 anonim ***** válasza:
Mai (ma is volt, és visszatérő). Aberráltak válaszolgatnak, osztják az észt.
2020. júl. 31. 21:07
 16/38 anonim ***** válasza:
28%
Ma is, de már egy jó ideje: Még mindig nincs (új) csajom. A régivel már csak 'tesók' (mostoha)...max szabadidőpartnerek vagyunk. No sex. Már nem okáig bírom. (pontosabban: nem akarom ezt. Egy ilyen pasi, mint én, többet érdemel). Nem hiszem el.
2020. júl. 31. 21:13
 17/38 anonim ***** válasza:
Épp munka nélkül vagyok, de nem panaszkodom, folyamatosan jelentkezgetek hirdetésekre, meg kihasználom a szabadidőt és intézem, amiket eddig nem lehetett. Néha a falszomszédaim (30-as pár) miatt morgok kicsit, mert úgy közlekednek a lakásukban, mint valami elefántcsoda. Tegnap délután meg a zenét bömböltették. Intelligensebbnek gondoltam őket. De különösebben nem foglalkozom velük, van elég dolgom.
2020. okt. 13. 09:16
 18/38 anonim ***** válasza:
A szomszédok dobálják a bicikliket a zsúfolt tárolóban, ha ki akarják venni a sajátjukat. Az enyémben is kárt okoztak (kitörték 3 küllőjét).
2020. okt. 13. 12:00
 19/38 anonim ***** válasza:
Hogy ma is lecseszett a gyogytornàsz (kartöres miatt járok),mert késtem és ma is ki akart dobni, hogy ne járjak.(sztk)
2020. nov. 19. 09:16
 20/38 anonim ***** válasza:
*es a munkábol is kések mellesleg. De ott legalàbb soha de soha nem csesznek le. Igy még kávézgatok es kiheverem a gyogytornaszt
2020. nov. 19. 09:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!