4/6 villamos sinen fekvo ajult ember.
Leugrott egy szomszedom a korfolyosorol ,mert idegesitette a sok zajos kulfoldi berlo.
2 napja: utcan terpeszulesben ulo lanyok ettek a foldon.
A Margit szigeten meg felhos idoben meg ejjel is piknikeznek a fuben csoportosan mindenhol.
Ugyanitt a kukak korberakva szemettel,mert nem fer mar belejuk tobb.
A Nyugatinal a koruton egy hentes uzlet kozeleben levo oadon sokszor ultek csovesek,utana lattuk,h a pad vastagon be van zsirozva :D Nem is ult le oda a mocsok addig.
A csoves alszik a jardan.
Eles lofegyvert mutogatva setalgatott vki a Margit szigeten tavaly.
Par honapja eljatszott 4 feltehetoen szerb bunozo egy kirablasos jelenetet:2 fiatal ki akart rabolni egy oregembert. Az orditozott. A 2 fiu elfutott,1 meg odament kerdezgetni az oreget.
Aztan par perc mulva a 2 elszalado fiatal odament az oreghez es kedelyesen elbeszelgettek : ugyanazon a kulfoldi nyelven. Milyen veletlen??😂 Ez lett gyanus.
Külföldön a gyereknek wc-re kellett mennie.
Megálltunk egy benzinkútnál, kipattant a kocsiból a gyerek.
Néhány méterre parkoló kocsi mellett állt három nagy darab férfi. Ketten egy pillanat alatt széttárták a zakójukat, lászott alatta a fegyver.
Aztán megnyugodtak. Én is.
Régen amikor jöttem haza a suliból egy bokor alól kiugrott egy fickó és elkezdte csinálni magának. Másnap ismét ott volt. Gyerekként ilyesztő volt.
Tavaj láttam valakit meghalni miután elütotték a zebrán.
Jah és egyszer voltam Prágában kirándulni és a hoteltől nem messze egy kínai pasi nagyon durván vert egy nőt az utcán.
26-os
Nem érzem ezt problémának 😶
Egészségedre akkor.
További jó mulatást a nagy magányodban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!