Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt eddig a legdurvább...

Mi volt eddig a legdurvább dolog, amit az utcán láttatok?

Figyelt kérdés

2020. jún. 8. 01:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
20%

4/6 villamos sinen fekvo ajult ember.

Leugrott egy szomszedom a korfolyosorol ,mert idegesitette a sok zajos kulfoldi berlo.

2 napja: utcan terpeszulesben ulo lanyok ettek a foldon.

A Margit szigeten meg felhos idoben meg ejjel is piknikeznek a fuben csoportosan mindenhol.

Ugyanitt a kukak korberakva szemettel,mert nem fer mar belejuk tobb.

A Nyugatinal a koruton egy hentes uzlet kozeleben levo oadon sokszor ultek csovesek,utana lattuk,h a pad vastagon be van zsirozva :D Nem is ult le oda a mocsok addig.

A csoves alszik a jardan.

Eles lofegyvert mutogatva setalgatott vki a Margit szigeten tavaly.

Par honapja eljatszott 4 feltehetoen szerb bunozo egy kirablasos jelenetet:2 fiatal ki akart rabolni egy oregembert. Az orditozott. A 2 fiu elfutott,1 meg odament kerdezgetni az oreget.

Aztan par perc mulva a 2 elszalado fiatal odament az oreghez es kedelyesen elbeszelgettek : ugyanazon a kulfoldi nyelven. Milyen veletlen??😂 Ez lett gyanus.

2020. jún. 9. 01:52
 22/36 anonim ***** válasza:
70%
Hajléktalan "orrot fújt" a piros lámpánál. Az orrától a földig lógott a "cipőfűző". Kb fél óráig öklendeztem utána a kocsiban.
2020. jún. 9. 09:13
 23/36 anonim ***** válasza:
70%

Külföldön a gyereknek wc-re kellett mennie.

Megálltunk egy benzinkútnál, kipattant a kocsiból a gyerek.

Néhány méterre parkoló kocsi mellett állt három nagy darab férfi. Ketten egy pillanat alatt széttárták a zakójukat, lászott alatta a fegyver.

Aztán megnyugodtak. Én is.

2020. jún. 9. 09:22
 24/36 anonim ***** válasza:
68%

Régen amikor jöttem haza a suliból egy bokor alól kiugrott egy fickó és elkezdte csinálni magának. Másnap ismét ott volt. Gyerekként ilyesztő volt.

Tavaj láttam valakit meghalni miután elütotték a zebrán.

Jah és egyszer voltam Prágában kirándulni és a hoteltől nem messze egy kínai pasi nagyon durván vert egy nőt az utcán.

2020. jún. 9. 16:20
 25/36 anonim ***** válasza:
87%
25-ös, az már a te egyéni szociális problémád.
2020. jún. 14. 00:15
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
De hisz nem is ismersz
2020. jún. 14. 00:17
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

26-os

Nem érzem ezt problémának 😶

2020. jún. 14. 00:18
 28/36 anonim ***** válasza:
80%

Egészségedre akkor.

További jó mulatást a nagy magányodban :D

2020. jún. 14. 00:25
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta hogy magányos vagyok? :O
2020. jún. 14. 00:43
 30/36 anonim ***** válasza:
72%
Én sem vagyok egy nagy társasági lény, de eddig úgy voltam vele hogy szeretnék egy balesetet látni csak úgy kíváncsiságból. Hát tegnap igaz hogy a konkrét balesetet nem láttam, csak a ripityára törött autót, meg a sok vért hát hidd el hogy az is bőven elég volt ahhoz. Nagyon rossz érzés. A másik meg az hogy azt ne felejtsd el hogy ha balesetet látsz és senki nincs a közelben akkor hiába utalod az embereket, kutya kötelességed kihivni rendőrt, mentőt, tűzoltót, pluszba még oda kell menned lehuzni az autó akksijáról a sarut hogy ne lobbanjon be, és az embert is ha nincs beszorulva de esetleg nincs eszméleténél, ki kell szedned a kocsiból! És ha nem mész oda segíteni és ez kiderül akkor ilyenért börtönt is lehet ülni.
2020. jún. 14. 04:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!