Nektek mi a legdurvább, legmegbocsájthatatlanabb dolog (akár gyerekkorból), ami nem derült ki? Vagy ha igen akkor hogy és mikor derült ki?
Sajnos többször loptam a legjobb barátaimtól is, ez kiderült egyszer, éveken at sokat segítettem nekik (13 és 18 éves korom között) és jóban voltunk nem reagáltak le rosszul, tudták hogy a szüleim semmiben nem támogattak, a menzámat sem fizették, alig ettem vékony is voltam, szakadt ruháim voltam es sokat bántottak. Amikor legutoljára loptam tőlük akkor kollegium miatt kellett a pénz mert kibírhatatlan volt otthon és killegiumba akartam menni... a kapcsolatom velük azert szakadt meg, merr bár felajánlottak hogy segítenek es éhezni sosem fogok, de annyira szégyelltem magam, már ndm birtam a történtek után többé a szemük elé kerülni. Én nem tudom megbocsátani magamnak, mert szerettem, szeretem őket és nem érdemelték meg hogy ezt csináljam. . A nagyszéleimet egyszer loptam meg, a 15. Szülinapomon kb 1500 ft-ot, azért loptam el mert szülinapomra szerettem volna új nadrágot, mivel alig volt es az at 1-2 is már rongyos volt és kijött a divatból, mert akkor jött divatba a csőnaci én meg 8. osztályos voltam, az osztálytársaim amúgy is sokat bántottak.. a lopott pénzből ahogy elmentem a nagyszüleimtől mentem nadragot venni. És felhívott a mamám hogy nagyot csalódott bennem. Küldtem nekik mindenféle rajzot postán aminek a hátuljára írtam hogy bocsanatot kerek es nagyon utálom magam...
Az eset előtt gyakran látogattam őket. Látogatnám őket még mindig de a mamám még mindig nem bocsátott meg pedig eltelt azóta 8 év. Azóta évente egyszer kétszer látogatom őket, nem azert mert nem szetezem őket.
#4 ez aranyos:)
#5 sajnálom. Néha jobb segítséget elfogadni.
#6 Hogy lehet ez? Nem derül ki? Miért csalod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!