Talán az, amikor autóból láttuk, hogy egy ember kiterülve fekszik a földön, és körülötte 3-4-en állnak, próbálják újraéleszteni.
Remélem sikerült nekik megmenteni.
Néni a buszmegállóban állt. Egy hülye kocsi szabálytalanul akart kanyarodni, de szembejött egy másik autó (szabályosan, csak nem látta a hülyét mert takarásban volt) ezért félrerántotta a kormányt. Nekiment a néninek, nekipréselve a mögötte lévő korlátnak.
Az ablakból láttam, még kicsi voltam. A balesetet nem, csupán a néni hangos jajgatására mentem oda az ablakhoz.
Ha túl is élte, minden bizonnyal kerekesszékbe kényszerült. Ma is beleborzongok.
Budapesten voltam buszos osztálykiránduláson és arra lettem figyelmes, hogy egy forgalmas út mellett egy jól szituált, fiatal nő egyszer csak leguggolt a járdán és pisilt. Még arra sem volt igénye, hogy a fűbe bemenjen vagy valami bokor félárnyékában vizeljen, ott a betonon, a többi gyalogossal farkasszemet nézve.
Hullazsák, újraélesztés, durva balesethez sátor alatt takart hulla, ilyenek már voltak, de a konkrét holttestet nem láttam.
Épp úton voltam a munkahelyemre. A busz nem állt meg a megállóban, hanem jóval előtte, és ott nyitotta ki az ajtaját.
A buszmegállóban egy kicsi valami volt, fekete hullazsákkal letakarva.
A mérete alapján azt hittem hogy egy gyerek, és egészen bele voltam borzongva.
Később megtudtam, hogy egy őzike tévedt be a városba, és szegényt elütötte egy kocsi.
Persze sajnálom szegény jószágot, de a gyerek nagyon durva lett volna. Fura is volt, hogy nem volt olyan nagy "felhajtás" körülötte.
nekem hálisten nem volt ilyen hullás sztorim
Olyan volt, hogy pár éve nyáron mentem a pennybe. És a penny és a lakhelyem között van egy általános iskola. Ott dolgozik egy gondnok/kerétsz/valami bácsi. (ilyen 50 körüli lehet)
Ott kapargatta a gazt a járdán, én meg ugye ilyen kis nyári ruciba mentem a pennybe, és bámult rám. De közben kint volt az álló péniszé. (gondoltam véletlen kicsúszott neki)
Másik alkalom, már messziről kifigyelt, és a fhasza is kilógott a kis gatyójából. Akkor is állt. Nem hiszem h másodszor már véletlen lett volna, főleg h perverzen mosolygott.
Szerencsére már autóval megyek a penny irányába nyáron, úgyhogy nem történt többször meg.
Valójában nem történt szerencsére semmi, de leírom.
Két alkalommal is előfordult, hogy valakinek be volt dugva a füle, és úgy akart átkelni a zebrán amikor a lámpa zöldre váltott.
Közben jött egy mentő, gyorsan, szirénázva (amit nem hallott, és nem is nézett oldalra)
Ha nem rántjuk vissza, előttünk csapják el, alig pár méterre.
1.Margit Hídon keresztül mentem villamossal,az úton egy fiatal lányt szedtek fel a földről,nagy vértócsa a feje alatt,erősen vérzett.Élt,mozgott a lába.Mellette egy kocsi keresztbe fordulva.Gondolom át akart rohanni,és elütötték.
2.Parkban szexelő,full meztelen drogosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!