Egy macska az út közepén, szabályosan kilapítva, széttárt lábakkal.
Még ma is beleborzongok, ha eszembe jut.
Indiában, Új-Delhiben egy körförgalomban elüthettek egy embert.
A feje hátsó része olyan erővel csapódhatott az útnak, hogy egy része eltünt, pontosabban az úton szétszóródott, s madarak csipegették. Úgy nézett ki, mintha egy 6-8 centis lukban lenne a feje. A kocsik, bajajok 1-2 méteres ívben kikerülték.
Pár éve nyáron mentünk túrázni egy erdős részre. Kb egy óra gyaloglás után a tesóm vette észre,hogy az egyik fán lóg egy akasztott férfi...egyből látszott,hogy már több napja ott lengedezik.
Azóta is sokszor rémálmaim vannak,és megfogadtuk hogy soha az életbe többet nem megyünk olyan helyre,ahol sok a fa...
- 140 méteres hulla.
- pirosban áthajtó autó halálra gázolt egy zebrán átmenő nőt, aki már a levegőben kB 3 méter magasra repülve halott volt. Majd elhajtott az autó a gecbe.
- Petőfi híd budai hídfő aluljátóban ott szexelt két, önmagát összehugyozó csöves. 1 hónapig nem kívántam utána a páromat, annyira undorító volt.
- kést rántó cigó az mindennapos volt, ezért sem volt nálam se kp se óra, amikor a 8kerbe jártam suliba. Mondjuk ez máshogy undorító, de ha szóvá teszem én lettem volna hibás, hogy megtámadtak. Erősen politikai undormány a helyzet. Ezért csooortosan mentünk a tömegköziig.
Nem egy óra tűnt el az sulitársak kezéröl (még mobilos idő előtt volt, ma már remélem jobb a helyzet, amikor könnyű fotózni, videózni, akár liveban.)
Utcán szexelő emberek;
Döglött vaddisznó egy patakban.
fiatal férfi feküdt kifacsart végtagokkal egy csatornában. rángatózott. undorodva húztam el a kislányaimat, azt hittem, részeg.
epilepsziás volt. azóta is lesül a bőr a pofámról, hogy nem segítettem rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!