Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csajozást, ismerkedést hogyan...

Csajozást, ismerkedést hogyan lehet megtanulni?

Figyelt kérdés

Hogy tudom a képességeimet fejleszteni?

Nem volt előttem semmilyen apai minta, fogalmam sincs hogyan kezdjek neki az ismerkedésnek a lányokkal.

Tisztában vagyok vele, hogy "önfejlesztenem" kell, de hogyan álljak neki? Elsősorban a belső tulajdonságok fejlesztésére gondolok

-fiatal srác vagyok-

2020. máj. 14. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy , a fizetős tréningek csak adnak egy gyakorlást és hamis élményt . Erőltetés megjátszás sosem hoz eredményt .
2020. máj. 14. 11:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor mit javasolsz?

Itt a magányos srácok kérdései alatt egy csomóan javasolják az "önfejlesztést", csak egyszerűen nem értem, hogy mire gondolnak ezalatt... XD

2020. máj. 14. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Belső tulajdonságok fejlesztése? Azok az idővel fejlődnek, nem lehet könyvekből megtanulni.

Egyébként meg szerintem láttál filmeket, legyen szó bármilyenről is, abban is ismerkednek emberek nem? Onnan tudsz ötleteket meríteni, de egyébként is add magad, légy vidám, humoros, vicces, iskolába csak jártál, emlékszel az első napra? Hogy csináltad? Vagy főiskola / Egyetem, vagy az még odébb van? Légy nyitott, nem mindig neked kell kezdeményezni....

2020. máj. 14. 11:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyetemista vagyok.

Mindig is zárkózott voltam, óvódában, általánosban kiközösítettek. Gimi sem volt sétagalopp, de ott volt pár haverom, akikkel elvoltam.

Kb. az egyetem is ilyen. A filmeknek nem hiszem, hogy köze van a való élethez, de ha van javaslatod, ne tartsd magadban. :)

2020. máj. 14. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, hogy miért közösítettek ki azt nem írtad, de relatív nem is lényeges. Mindenkit kiközösítettek már élete során vagy így vagy úgy. Általánosban, szakközépben, gimiben, fősikolán, egyetemen nem vagyunk egyformák. Nem hiszem, hogy erőltetni kell bármit is, inkább azon próbálkozz, hogy olyanok társaságát keresd akik vagy hasonlóan kiközösítettek, vagy hasonló gondolkodásúak veled. Hidd el azok az emberek értékelni fognak, a többi úgyis a hátad mögött van és pontosan oda kell kakkantani arra amit a hátad mögött lévő emberek mondanak.
2020. máj. 14. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet megtanulni, jó külsővel kell rendelkezned, ennyi az egész. Ha csúnya vagy bármit mondhatsz a nőknek, elhajtanak.
2020. máj. 14. 16:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Ronda vagyok sajnos
2020. máj. 14. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
27%
Csúnya voltam, de már majdnem szép vagyok. Fizikai munkám során erősödtem, magabiztosabb lettem, kommunikálni tudok velük, de felszedni meg sem merek próbálni egyet sem. Ahhoz túl nyuszi vagyok.
2020. máj. 30. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!