Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek jogi egyetem...

Szerintetek jogi egyetem mellett beleférne hogy járjak BEAC röplabdára?

Figyelt kérdés
Már 3.éves vagyok az egyetem de se a csoportban, se a koliban nem alakult ki nagy baráti köröm, nem igazán megy az ismerkedés. Próbáltam buliban de ott inkább külföldiek érdeklődtek vagy nem komoly kapcsolatot kerestek. Ezért szeretném kicsit szélesíteni a barati köröm de az én egyetememen nincs sport klub ahova tudnék járni kezdőként. De nem tudom mennyire lennének befogadóak, mennyire lenne ez fura hogy más egyetemre járok és így megyek. Vagy próbálkozzak máshogy?

jan. 20. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért lenne fura? Ha van rá lehetőség, és mehetsz "külsősként", akkor hajrá, még ha nem sikerül ismerkedni, akkor is legalább mozogsz, jól érzed magad.

Egyébként ha közösséget keresel, akkor ajánlom a túracsoportokat, vagy ha anyagilag belefér, akkor valamilyen edzőtermet, vagy uszodát. Én mindhárom helyre járok, és bár nem ismerkedési céllal mentem, az uszodában többnyire ugyanazokkal az arcokkal találkoztam ugyanabban az időpontban, és kialakult egy párbeszéd a szaunában, büfében, terembe meg mikor lementem kezdőként, az első 2-3 hétben oda se mertem menni a gépekhez, ha volt a közelben valaki, maradtam a kardiogépeknél meg a kézi súlyzóknál. Aztán csak győzött a kíváncsiság, ha nem sikerült kitalálni, hogy hogy kell használni valamelyik gépet, akkor pár perc tanácstalan próbálkozás után általában odajött valamelyik kipattintott óriás, és tök kedvesen megmutatta. Nem röhögtek ki, pedig elég vézna vagyok még volt olyan, hogy úgy használtam gépet, hogy tárcsát se raktam rá, mégis mindenki nagyon kedves és támogató volt.

Ugyanez amatőr versenyeken, futóversenyen, Balatonátúszáson mindig sikerült összehaverkodni valakivel.

jan. 20. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Nekem jogi szak mellett levegőt venni nincs időm. Örülök, ha a páromra jut egy kis idő.
jan. 21. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk látatlanban, hogy belefér e neked? Ha úgy érzed sok szabadidőd van egyetem mellett és az edzések időpontja is megfelelő, akkor próbáld ki magad.
jan. 21. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!