Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz ha nincs semmi hobbim,...

Gáz ha nincs semmi hobbim, elfoglaltságom, érdeklődési köröm?

Figyelt kérdés

Nem érdekel semmi. Próbáltam már dolgokat, de nem fogott meg semmi. Szabadidőmben csak internetezek vagy elmerülök a saját kis világomban. Mindenhol azt látom hogy az embereknek van valami hobbijuk és sok helyről azt hallom hogy gáz ha egy embernek nincs semmi érdeklődési köre. Egyébként nem vagyok rossz ember, sőt még akár jónak is mondanám magam csak nagyon egyszerű életet élek, így számítok rá hogy nem lesz senkim soha(párkapcsolat, barátok). Egyébként ez nem önsajnáltatás ha valaki esetleg azt hinné.

Szóval ti mit gondoltok egy ilyen emberről? Lesz valaha valakim így vagy felejtsem el?

F

2020. ápr. 2. 20:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igazából én tényleg megvagyok barátnő nélkül, de ha lenne akkor sem lennék szomorú. Amint írtad 20-as: "nem zárkózol el előle, de nem is teszel semmit érte". És ez nem csak barátnő keresésre igaz hanem mindenféle helyzetre. Nem tudok kilépni a komfortzónámból. Nekem még az is egy tor túra ha például el kell mennem a boltba és hozzá kell szólnom az eladóhoz. Egy lány leszólítása meg szinte már tabu téma nekem. Még mielőtt valaki mondaná hogy interneten is lehet ismerkedni, én kivételes eset vagyok. Interneten is ugyanolyan kis félénk fos vagyok. És ezt csak magamnak tudom megoldani, ezért nem is várok megoldást senkitől. Csak jól esett magamból kiadni ezeket mert nincs kivel megbeszéljem. Szóval köszönöm mindenkinek a válaszokat és a "törődést".
2020. ápr. 4. 17:51
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy neked szociális fóbiád van?

Nekem is az van, ezért gondolom. A tény, hogy még az eladóval való beszélgetéstől is félsz, erre utal.

Mert akkor akár a felismerés jó löket lenne, hogy változtatni tudj! Sok ilyen ember van, nehéz megbirkózni ezzel, de viszonylag kezelhető.

Egyébként egy rossz lelki állapot is tehet ilyet, hogy nem érdekel semmi, nem köt le semmi. Én hogyha rossz időszakomban vagyok, akkor még azok a dolgok is hidegen hagynak és nem érdekelnek, amiket egyébként imádok.

Szóval szerintem neked elsősorban az önismereteddel kellene foglalkozni. Rájönni, hogy mi a baj, miért félsz, mi hiányzik az életedből, stb... aztán ha ilyenekre rájössz, utána tudsz változtatni. De ne mondd, hogy nincs megoldás, mert van.:) Akár az életről alkotott képed is teljesen megváltozhat. 21/l

2020. ápr. 6. 13:37
 23/29 A kérdező kommentje:

Igen szociális fóbiám van. Már rég tudom hogy van, csak nem teszek ellene semmit. És tudom hogy ezen nekem kéne változtatni. Például gondolkoztam hogy el kéne menni pszichológushoz, csak nem nagyon látom értelmét, mert már voltam régebben párszor ilyenfajta ügyek miatt de nem segített semmit. Szóval tudom mi a problêma, tudom hogy van megoldás, csak egyszerűen nem haladok azzal hogy megoldjam. És ez csak az én hibám.

De amúgy köszi hogy próbáltál segíteni. :)

2020. ápr. 6. 17:49
 24/29 anonim ***** válasza:
Értem, ez esetben tényleg minden csak rajtad múlik. Én kívánom, hogy sikerüljön valamennyire megoldani a gondjaidat!
2020. ápr. 6. 17:50
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :)
2020. ápr. 6. 19:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2020. ápr. 20. 18:23
 27/29 anonim válasza:

Azta...

Csak olvasgatok,olvasgatok..bumm

Egyébként mi a helyzet azóta?

Tudom nem biztos hogy lessz már itt reakció, de még azért nem volt olyan régen az a 2 év :D

Amúgy nekem is szociális fóbiám van, mondjuk ez manapság már amúgy sem olyan ritka.

2022. szept. 15. 20:51
 28/29 A kérdező kommentje:

Változott a helyzet, azt elmondhatom. A szociális fóbiámat leküzdöttem, gond nélkül bemegyek emberek közé, csak nem szívesen teszem, szóval egyedül még mindig jobban szeretek lenni. Barátaim lett 1-2, de velük sem osztom meg a dolgaimat, szóval inkább csak szórakozok velük. Barátnőszerzés egyáltalán nem érdekel már, nem nekem való dolog, bár arra rájöttem hogy jó esélyeim lennének ilyen téren. Igazából néha edzek, azt lehet mondani hobbinak, de úgy nagyon rendszeresen nem csinálok semmit. Életcélom még mindig nincs, bár elvagyok nélküle, csak így nehéz megtalálni milyen munkát tudnék végezni a jövőben. Annyi még változott hogy nem igazán érdekel már az emberek véleménye. Szóval mostani fejjel, egy ilyen kérdést nem írtam volna ki.

Ennyi.

2022. szept. 16. 12:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Sok embernek nincs életcélja csak sodródik az árral és csak az alapdolgok érdeklik amiket írtál: legyen pénz, kocsi, ház, kirándulások stb.
febr. 21. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!