Hogyan jelentkezzek be körmöshöz? Hogyan illik?
Ezt mondjuk írhattad volna hamarabb is, mielőtt leéletképteleneznek XD De amúgy nem tudom, mi a bunkó abban, amit az előzőnek írtál o_O Vagy esetleg idősebb volt és az lehetett a baja, hogy letegezted, nem tudom..
De a másik körmösnek nyugodtan írhatod ezt, max ha ő se olyan fiatal, írd át magázódós formába.
Segítek:
Köszönsz (ha úgy érzed, tegezheted, tegezd), mondod, hogy ebben és ebben az időben szeretnél menni hozzá, és megkérdezed, mikorra tudna időpontot adni. Elköszönsz, aláírsz.
Én így tenném:
Tisztelt műkörmös/keresztnév,
szeretnék időpontot kérni május 15. és május 22. közötti időre. Kérem, mondja meg, melyik nap és hány óra megfelelő. (Ha van konkrét elképzelésed, írd azt természetesen, aztán megbeszéled vele, neki jó-e) A válaszát köszönöm.
Üdvözlettel,
A Te Neved
Nehéz volt? Tessék gondolkozni. Ugyanúgy kell, mint élőszóban, csak egy levélnek megvannak a formai követelményei.
(Egyébként az írásod alapján tizenötnek sem tűnsz. A körmösöd tizennégy éves volt korábban?)
Az a lényeg, hogy azt ne írd bele hogy "a körmösöm nem tudott időpontot adni, szóval tudnál vállalni jövőhét kedden délután négy óra 39 perckor és meddig fog tartani meg mennyibe fog kerülni, tudsz ilyet *kép csatolva*?" - mert szerintem ekkor el fog küldeni ha van egy kis önérzete. Ha ezeket kihagyod, sikered lesz :D
Szívesen veszik (vesszük) ha emberhez méltó kérést tudsz megfogalmazni, és nem háborodsz fel ha fizetni kell a szolgáltatásért. Az előző válasz tartalmi elemei tökéletesek, pl. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!