Ilyen esetekben kinek illik kit hívni?
Figyelt kérdés
Például "A" embert elhívták valahova, de ő azt mondta, hogy nem tudja, hogy ráér-e aznap, attól függ. Később, ha "A" ember ráér, akkor neki kell hívnia a többieket vagy a többieknek nekik?
Vagy másik: pénteken megkérdeztem valakit, hogy van-e kedve találkozni velem hétvégén. A válasza igen volt, de még nem tudta, hogy inkább szombat vagy vasárnap legyen, ezt még át kell gondolnia. Most én hívjam, hogy eldöntötte-e e már vagy ő engem?
(Ebből már több probléma volt, tudom, hogy hülye kérdések)
2017. febr. 25. 12:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy döntötte már. Végülis te hívtad el.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is a meghivo felnek kell rakerdezni de csak sms ben es röviden,hogy ne tunjon nyaggatásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!