A védőnőnek és a gyerekorvosnak szoktatok pénzt adni? Illik? Minden alkalommal vagy bizonyos esetekben?
Miért kell mindig mindenkit pénzelni?
Az a dolga, azért kapja a fizetését.
Te kitől kapsz plusz pénzt a gyeden/gyesen kívül? Mert arra akkor én is jelentkezem!
Nem adok senkinek, semmit, én járok a dokihoz, fél évig 2 hetente, azóta havonta. A védőnőnk meg minden hónapban más, havonta 1x megyünk.
A doki csak a kórházból kijövet volt itt 1x, a védőnő meg 2x szó szerint 2 percre-na az meg sokat nem ért, inkább ne is jött volna...
az más, ha te hívod fel, és kérd meg, hogy jöjjön ki, mert gondod van, akkor el tudom képzelni, hogy kapjon valamennyit.
Győr melletti falu.
Szia!
Budapesten élünk, én nem adtok a védőnőnek se, meg adokinak se, de szerintem nem is várják el. Végülis ez a munkájuk, ők ezért kapnak fizetést. Ha házhoz kell hívnom majd meglátom, mert tulajdonképpen a beteg lázas gyerekhez szintén köteles kijönni, tehát valószínűleg akkor se pénzelem majd.
A védőnőnk nem ér egy kalap sz*rt sem. Természetesen nem kap pénzt. A dokinak sem adtam még eddig, ha kihívom majd egyszer valamiért, lehet hogy adok, de nem valószínű... Bp, XVII. kerület...
Amúgy nagy általánosságban abszolút ellenzem az orvosok pénzelését!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!