Mi az, amit kipróbáltál hogy jobban aludjon a babád? Segített valami? Ha nem akkor, hogyan lehet túlélni hogy mindig 4-5 alkalommal felkel?
Mennyi idős?
Mellettem volt. Aztán 17 hónapos korában éjszakára elválasztottam. (sokkal korábban ezzel nem próbálkoznék)
nem sokat tudtam elérni
nekem a nagyobban olyan 1 éves korra váltak rendes éjszakai alvókká de utána is volt h felébredtek néha
Az idő.
Most 2,5 éves és végigalussza az éjszakát:-))))
Hogy hogy lehet túlélni?!
Nekem 11 hónapos múlt a kisfiam, és most jutott a szervezetem arra a szintre hogy előjött egy "kis" (doki szerint elég komoly) szívritmuszavar. :((
Azt mondta a doki, pihenjek amikor alszik napközben. Pihentem, és sokkal jobb. :) Igaz, a ház konkrétan romokban, de kit érdekel? :DDD Jól vagyok, és így bírom az éjszakázást!
Egyébként próbáltam többféle homeos bogyókat, ideig-óráig segítettek. Nem 2, hanem 3-4 óránként kelt csak.
Szerintem túl fogjuk élni! :))))
Viburcol kúp van akinek segít, de nekünk nem ért semmit. Vannak még homeós szerek , amik segíthetnek.
Túlélni úgy lehet h te is alszol napközben.amúgy a lánykám is kb. 11 hós koráig éjszaka 2-3 x kelt, de volt olyan h 5x is. Aztán két héttel 1 éves kora előtt eldöntöttem, h nem adok neki éjjel cicit. kb. két hét alatt elértük h este 9-reggel 7-ig aludt. most 20 hónapos és este legkésőbb 8-kor alszik , reggel 5 és 7 között valamikor ébred, akkor megissza a tejcsijét és 8-9-ig még alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!