Gáz ha nincs semmi hobbim, elfoglaltságom, érdeklődési köröm?
Nem érdekel semmi. Próbáltam már dolgokat, de nem fogott meg semmi. Szabadidőmben csak internetezek vagy elmerülök a saját kis világomban. Mindenhol azt látom hogy az embereknek van valami hobbijuk és sok helyről azt hallom hogy gáz ha egy embernek nincs semmi érdeklődési köre. Egyébként nem vagyok rossz ember, sőt még akár jónak is mondanám magam csak nagyon egyszerű életet élek, így számítok rá hogy nem lesz senkim soha(párkapcsolat, barátok). Egyébként ez nem önsajnáltatás ha valaki esetleg azt hinné.
Szóval ti mit gondoltok egy ilyen emberről? Lesz valaha valakim így vagy felejtsem el?
F
1-es
Egyszerű dolgokat. Egy munkát amiből meg tudok élni, házat, kocsit stb. De ez még picit messze van mert diák vagyok.
2-es
YouTube videókat nézek, vagy itt vagyok a gyakorin.
Youtubeon is nagyon sok mindent lehet tanulni. Én viszonylag rendszeresen nézek kondis edzők videóit. Konnyen elsajátíthatod a segitségükkel a helyes táplálkozást, a gyakorlatok helyes elvégzését. Megtanultam, hogy melyik gyakorlat melyik izmom erősíti. A tricepszemben tavaly nyáron volt először izomlázam és örültem neki :). Konditerembe én sem szeretek járni, itthonra vettem 40 kg súlyt, egy hosszu egyenes rudat, egy franciarudat, 2 kézisúlyzót, plusz 1 haspadot amit az unokahúgom kis székével át tudok alakítani fekvenyomó paddá :,). Jó lehet ez már sok is amúgy...valójában egy pad és 2 kézisúlyzóval minden izmod át tudod tornázni. Annyira szerintem nem nagy befektetés.
Mint mondtam én is sok időt töltök a youtube előtt. Elég nagy időpazarlás szerintem. Növesztettem egy nagy pocakot is közben, mert valamit közben mindig enni kell ugye...
Én a Te érdekében mondom, hogy jobb ha keresel valamit ami érdekel, bármi. Lehetőleg mondjuk ne olyan dolog, ami méginkább a gép elé köt. Kell egy hobbi, ami kitisztítja az agyadat és akkor nem kezdesz el azon parázni, hogy jelenleg nincs csajod haverod stb, mert már nem lesz energiád ezzel foglalkozni. Ezért nem esnek a magányos kutatók mély depresszióba.
Én is ilyen vagyok.
Akármibe belekezdtem anno, kiröhögtek. Beleuntam, és inkább újra nézem a kedvenc sorozataimat és arra gondolok amikor legutóbb néztem akkor mit csináltam , meg mikyen ötleteim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!