Gáz ha nincs semmi hobbim, elfoglaltságom, érdeklődési köröm?
Nem érdekel semmi. Próbáltam már dolgokat, de nem fogott meg semmi. Szabadidőmben csak internetezek vagy elmerülök a saját kis világomban. Mindenhol azt látom hogy az embereknek van valami hobbijuk és sok helyről azt hallom hogy gáz ha egy embernek nincs semmi érdeklődési köre. Egyébként nem vagyok rossz ember, sőt még akár jónak is mondanám magam csak nagyon egyszerű életet élek, így számítok rá hogy nem lesz senkim soha(párkapcsolat, barátok). Egyébként ez nem önsajnáltatás ha valaki esetleg azt hinné.
Szóval ti mit gondoltok egy ilyen emberről? Lesz valaha valakim így vagy felejtsem el?
F
Hát remélem hogy majd találok valamit. Mindenesetre köszi a bíztató szavakat
15-ös. :)
És akkor az önértékelésed mire alapul? Most őszintén kérdezem.
Ha nem érdekel semmi, nincs érdeklődési köröd, semmiben nem vagy igazán jó, semmi iránt nem mutatsz érdeklődést, szenvedélyt, izgalmat ergo semmit nem csinálsz, amit nem muszáj, akkor neked az önértékelésed mire épül? Mit szeretsz magadban? Mire épül az önbizalmad? Mi hajtja az életed?
Nincs önértékelésem. Nem hajt semmi az életben csak úgy vagyok vele, hogyha már megszülettem akkor végigcsinálom ezt.
Alapvetően máshogy látom az életet mint az emberek egy része. Szerintem az életnek nincs értelme csak sokan nem akarják ezt elismerni ezért elhessegetik ezt a gondolatot és találnak maguknak valamit hogy azt hitessék el magukkal hogy van értelme. Az élet csak egy időszak a létezésben amit el kell viselni. Halál után egy másik időszak jön. Ez a véleményem.
Szerintem nem gáz inkább szomorú.
De ennek ellenére simán lehet valakid (gondolom barátnőre próbálsz utalni).
Mivel kérdezted ezért írtam le a véleményem de ebben semmi rosszindulat nincs.
Ha társaságban vagyunk ugyanezt mondanám el.
De ha valaki nem kérdezi akkor nem kezdek el okoskodni hogy szerintem mi a jó mi a rossz.
Csinálj amit akarsz.
A kérdésben azt kérdezed hogy lesz-e így valakid. Később még azt mondod hogy el vagy így. Nekem úgy tűnik hogy nem zárkózok el előle, de nem is teszel érte. Így nem biztos hogy lesz, mert senki nem fog bekopogni az ajtódon azzal hogy randizni akar veled. De vegyük hogy valaki elhív. Mindenféleképpen több hajlandóságot kell mutatni.
Senkinek nem ártassz vele ha nincs hobbid, nem gáz. Bár azért jobb ha van, mert így újabb célokat tudsz megvalósítani ami szellemileg jót tesz. Ha csak otthon ülsz nonstop a gép előtt akkor besavanyodsz.
Ha csak azért élsz mert megszülettél és csak letudod az életet és kész, akkor se mindegy hogy ezt hogyan teszed. Keresgélj tovább. Lehet hogy nem most, talán később találsz valamit ami leköt és szereted csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!