Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha a túl széles...

Mit csináljak ha a túl széles érdeklődési köröm miatt nem találok barátokat?

Figyelt kérdés
Van egy olyan érzésem hogy, 15(f) évesen, az átlaghoz képes több dolog iránt érdeklődök. Így csak több emberrel sikerült egy adott témáról beszélgetni, így csak ilyen haverokra tettem szert. Állandóan az volt, hogy én baromira érdeklődök x, meg az y iránt, viszont az akivel csak egy dologról tudok beszélgetni, őt csak az x érdekli, de konkrétan más iránt nem érdeklődik. És én abban a témában ugyan úgy otthon vagyok, mint ő. Egyszerűen nincs senki, akivel el tudnék beszélgetni.

2015. nov. 6. 22:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Az érdeklődésed előterében álló dolgok közül megadnál mondjuk 5-öt, vagy 6-ot?
2015. nov. 6. 22:48
 2/20 anonim ***** válasza:
Velem is így van, de én ezt élvezem, tök sok barátom van épp emiatt, akik egymást talán nem is kedvelnék. Egyáltalán nem az ízlés tart össze minket. A világlátásunk egyforma, és mindenkiről tudom, hogy kivel miről érdemes beszélni.
2015. nov. 6. 23:01
 3/20 A kérdező kommentje:

Elsősorban a technikán belül van sok:

- számítógépes játékok, azokon belül is sokféle, pl.: fallout, wargame (ezen a játékon belül NINCS 20 évesnél fiatalabb ember), cs:go, minecraft

- informatikai cuccok: konfiguráció összerakása, minimális programozás

- design, média, filmek, videókészítés

- animáció készítés

- youtube videósok, nagyon hardcore szinten

- aktuális internetes mémek, hülyeségek

- zenén belül is eléggé széles, pl.: drum&bass, electroswing

- airsoft (bár az csak elméletben)

Lehet hogy valakinek egyáltalán nem tűnik soknak, de az én környezeteben az.

2015. nov. 7. 00:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez neked széles érdeklődési kör? Húha. Szerintem pont fordítva van, azért nem barátkoznak veled, mert kocka vagy, és semmilyen normális dologról nem lehet veled beszélni... És az még dob egy lapáttal a dologra, hogy te még azt hiszed magadról, hogy te sz*rtad a spanyol viaszt :D
2015. nov. 8. 05:03
 5/20 A kérdező kommentje:
Miért, akkor mi számít szélesnek? Egyáltalán, a mai világban lehet mást csinálni? (hagyjatok a kiránduljunk a természetben fszágokkal)
2015. nov. 8. 15:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Másrészt kocka, és kocka között is orbitális különbség van. Az se mindegy hogy épp mit csinálsz a gépen, egész nap cs-ézel, más játékot azon kívül nem ismersz, vagy éppen órákon át photoshopolsz, videókat vágsz.
2015. nov. 8. 15:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akartam beléd kötni (nem az előző vagyok), de az azért felhúz, hogy a mai világban lehet-e mást csinálni. Egyszer valaki kiírt olyan kérdést, hogy akik nem játszanak a gépen, azok csak unatkoznak-e otthon. Szerinted az internet előtt az emberek kizárólag kirándultak?
2015. nov. 8. 16:32
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem, pont az hogy akkor volt társasági élet, és pont emiatt a dolog miatt írtam ki a kérdést. Nekem már attól is herótom van hogy pl. múlt héten is a társasági élet annyiból állt, hogy menjünk piálni. Én akkor leléptem.
2015. nov. 8. 16:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem széleskörű érdeklődés,te is írtad ez csak technika semmi más.

A széles pl:

technika,művészet,kommunikáció,zene,természetjárás,sportolás,politika,szórakozás,divat iránti érdeklődés,utazás,autók,állatok én ezt nevezném széles körűnek.Mikor tényleg kb mindenhez van hozzáfűzni valód.

Szerintem ezért nem találsz barátokat,mert csak a technikánál vagy leragadva.

Unokatesóm autó mániás állandóan csak az autókról tud beszélni,neki sincsenek barátai,mert másról nem igazán beszél csak erről. Jön hozzánk látogatóba,nem igen tudunk vele sokat beszélni csak az autókról.Még a zenékről lehet vele,meg a jövőépítésről de kb ennyi.Mindig a pénzhez és az autókhoz kanyarodunk vissza.

Elsőnek furcsáltam a kérdésed,mert pont akinek széles az érdeklődési köre annak vannak barátai hiszen mindenben otthon van.Mindenhez hozzá tud szólni.

2015. nov. 8. 16:51
 10/20 A kérdező kommentje:
Hmmm... akkor lehet hogy a technikán belül széles az érdeklődési köröm? Fura. De amúgy, akikkel egy szakon vagyok, (animáció, és média, országban talán 3 helyen tanítják, egy osztály 5 fős) azokkal se tudok beszélgetni. Tehát ez hogy?
2015. nov. 8. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!