Introvertáltak aranykora jön most?
Aki annyira introvertált, azt ezek a dolgok eddig is hidegen hagyták, mert nem vettek részt bennük. Nekik ez nem kedvező dolog, mert eleve semleges terek voltak, ahol nem jelentek meg. Nekik ez nem aranykor, a telefonálás pedig ugyanolyan kellemetlen dolog marad.
Fordítva lenne értelme a kérdésnek, hogy ez az extrovertáltak meg a seggükön maradni nem bírók kényelmetlensége.
Alapvetően az intfovertált-extrovertált nem 2 végpont hanem egy spektrum.
De ettől eltekintve: Introvertált vagyok és qrvára semmi szükségem nem volt arra, hogy az egyetem dékáni szünetet, meg előre hozott tavaszi szünetet tartson utána meg majd e-learningbe össze okádjanak valamit. :D Az introvertált és az aszociális rohadtul nem ugyanaz csak szólok. :) Attól hogy introvertált vagyok még bőven szükségem van szocializációra. Az incelek aranykora jött el mert mostmár élvezkedhetnek azon, hogy mások is annyit csinálnak mint ők. :D
"AZ introvertáltság egyben egyfajta "minden úgy jó, ahogyan van" életszemléletet is takar, míg az extrók legalább felpezsdítik az életet."
Én fordítva látom. Bár nem csak az introvertáltságon-extrovertáltságon múlik, de sokkal inkább jellemző, hogy a nagyobb változásokat introvertált személyiségű emberek hozzák a világban az ötleteikkel, tudásukkal, antikonformizmususukkal. Míg az extrovertáltak többségének úgy jó, ahogy van, mert szociális interakcióhoz nem szükséges változnia a világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!