Postán hogy lehet utólag kérni, hogy minden levelem a postafiókomba menjen?
Figyelt kérdés
Amikor csináltattam, megkérdezték. De akkor azt hittem, el tudom intézni hogy megadom a postafiók címét, de nem. Akkor menjen minden oda.2020. jan. 27. 07:43
1/6 anonim válasza:
Talán a levelezési cimednek kéne megadni a postafiókodat.nem tudom csak egy tipp.
postán nem segitenek?
2/6 A kérdező kommentje:
Én os úgy akartam, de nem lehetséges.
Nem. Akkor amikir megcsináltattam, kérdezték, hogy akkor ami az otthoni címemre menjen, az mind ide jöjöjjön-e, mondtam, hogy nem kell.
2020. jan. 27. 08:13
4/6 anonim válasza:
Akiktöl levelet kapsz add meg a postafiok cimed
5/6 anonim válasza:
"Tudom nem ide tartozik de megkėrdezhetem mennyibe kerül egy postafiók havi díjja?
6/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy akiktől várom a leveleket, ott nem lehet megadni postafiókot.
Szerintem nagyon drága, 8250 Ft/negyedév. De úgy negyedév, hogy január közepén csináltattam és március végéig jó.
2020. jan. 29. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!