Szerintetek is gáz, ha valaki utólag kíván boldog szülinapot?
Szerintem egyáltalán nem gáz utólag. Se fb-on, se személyesen, se telefonon, stb.
A lényeg, hogy az illető gondolt rád.
Nyilván nem arra gondolok, ha egy héttel később. De 1-2 nap belefér. "Hivatalosan", szokás szerint 8 nap :)
Egyébként nem mindenki van ennyire rákattanva a fb-ra. Nekem is van olyan, hogy egész nap rá se nézek. Mondjuk, aki igazán közel áll hozzám, annak tudom fb nélkül is :) De pl. volt osztálytársak, volt munkatársak esetében nem tudom kívülről, és nem is bújom a fb-ot. Vagy van, hogy látom, de épp nincs időm írni, majd később, aztán elmarad.
Szerintem gáz ilyenért megsértődni.
Előtte-utána 8 napig lehet köszönteni.
Amúgy meg orülj, hogy egyáltalán valamikor gondolnak rád :D
Az élet nagy problémái...
Nekem meg sincs adva azért, hogy ne is fárasszam ezzel az embereket. Facebook előtt is megvoltunk, amikor néhány ember köszöntött csak fel, akik tényleg tudták mikor van a születésnapom.
A szülinapot követő 1 hétig illik valakit felköszönteni az illem szabályai szerint.
Nem mindenki fb-ozik minden nap, ezenkívül lehet elfoglalt valaki, stb., szóval teljesen rendben van még pár nappal utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!