Mi volt eddigi legkínosabb élményetek? Utólag azért mókás volt vagy mégsem?
Gatyám szárában a koszos bugyogóm ami kutyasétáltatás közben hajnalban kiesett a járdára és pont jött velünk szembe egy nő.
Fáradt voltam este és bugyogóstul ugrottam ki a gatyámból, reggel meg ugrottam bele vissza vittem le a kutyámat sétálni :D
Nem kínos, de vicces.
Egyik akkori barátom, nagyon csajozos volt, képes volt az orrom előtt online társkeresőzni az én telomon is, igy amikor közölte hogy interjura megy, kiruzsoztam magam bordó-pirossal és adtam az arcára egy jol kivehető puszit.
Senki nem szolt neki, otthon vette észre és mesélte hogy végig mosolyogtak rá az interjun, es már tudja miért :D
De szoval felvették :)
Bepisiltem a villamoson,hosszú fehér nadrágban.Nagyon kellett,le is akartam szállni hogy egy plázában elintézzem,erre valakinek a rémes pacsulijától tüsszentettem egy nagyot és bepisiltem.Nem csak egy két csepp hanem puff jött az egész.Azt hittem meghalok szégyenemben.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!