Ti is jártatok úgy, hogy nem ismertetek fel valakit, csak utólag jöttél rá nagynehezen?
Figyelt kérdés
Nagyon gázbak érzem, mert még rám is köszönt, nem is figyeltem.
Ultraciki.
2018. jún. 6. 16:16
3/9 anonim válasza:
Én általában még utólag sme tudom, hogy ki az, aki rámköszönt :D
4/9 anonim válasza:
De pontosan igy!
Nagyon kedvesen ram koszont en pedig csak bamultam...meglepetten!nem koszontem vissza!
Utana jottem ra,hogy voltunk mar kozos osszejovetelen es beszelgettunk is.
5/9 anonim válasza:
Ó hogyne.
4 évvel ezelőtt csoptársam volt a nő egy tanfolyamon. Egy áruházban nézelődtem (tavaly) megszólított, hogy olyan ismerős vagyok neki, néztem, mondom nekem is, aztán ennyi. Mikor hazaértem akkor esett le, hogy 7 hónapig mindennap az arcát néztem, mégsem tudtam hova tenni.
Nem érdekelt, nem érdekel, hát ez van, nem ciki egyáltalán, ezek szerint ennyire volt meghatározó az életemben, semennyire.
6/9 anonim válasza:
Úgy majdnem mindig amikor össze futok legjobb haverom barátnőjével...Aztán utólag magyarazkodok 😂😂😂
7/9 A kérdező kommentje:
Ez kivételesen a polgármester volt, akit ismerenem is kellett volna.
2018. jún. 6. 17:18
8/9 anonim válasza:
Heti rendszerességgel.
Nagyon rossz az arcmemóriám hosszú távon.
9/9 anonim válasza:
En hallasserult vagyok, sokszor megesett, hogy nem hallottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!