Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gesztesi Károlyi elhunyt...

Gesztesi Károlyi elhunyt sajnos mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Hiányozni fog nektek ?
2020. jan. 5. 09:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%
Nem mindegy? 300 év múlva új emberek lesznek és reméljük addig feltalálják a transzhumanizmust. Persze ha az emberiség nem pusztítja el a bolygót.
2020. jan. 5. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Ennek a kérdésnek semmi értelme, ezzel az erővel minden híres ember haláláról lehetne kérdést kiírni. Mi az, hogy mit gondolunk erről? Azt, hogy senki sem él örökké.
2020. jan. 5. 11:35
 13/20 anonim ***** válasza:
31%

#11:

Bwhahahahahahaha! :D 300 év múlva már rég nem lesz civilizáció.

2020. jan. 5. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
#13 Most sincs.
2020. jan. 5. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Mint minden emberről szomorú, de az élet rèsze, kb.én is ha ennyit megèlek elègedett leszek.
2020. jan. 5. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

A szinkronhang igen.Mint ember kb semmit nem tudtam róla.

Nyugodjék békében.

2020. jan. 5. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hiányozni fog, imádtam. Tehetséges, jó színész volt.

A baj az, hogy fiatalon halt meg, mert ha valaki 80 évesen meghal, akkor ez az élet rendje, de nem ötvenvalahány évesen.

2020. jan. 6. 14:20
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

Érdekes, tegnap én is kiírtam ezt a kérdést, és törölték, hogy megszegtem az oldal szabályait.

Mivel szegtem meg? Közszereplő, híres ember, véleményem lehet az életéről.

Leírtam, hogy ilyenkor a bulvár felmagasztalja, ilyenkor ő a legjobb ember, bezzeg ilyenkor nem esik szó az alkoholizmusáról, vagy hogy csalta a feleségeit.

Pár nehéz felfogású nekem esett, hogy ez halottgyalázás, meg hogy nem ismerem a mondást, hogy halottról vagy jót, vagy semmit?

Segítettem neki értelmezni a mondást, ami helyesen "halottról IGAZAT vagy semmit."

Nem gondolom, hogy ez bármiféle szabályt sért, halála után is úgy korrekt és tisztességes, ha nem vagyunk képmutatóak, és nem állítjuk be úgy, mintha szent lett volna.

És még egyszer mondom: közszereplő volt.

A leírtak pedig a véleményem, amit remélem el lehet mondani. Bár ezen az oldalon sokszor szembe mennek a magyar törvényekkel.

2020. jan. 6. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Rettenetes hogy makk egészségesnek tűnő emberek, egy rossz helyre kerülő vérrögtől így járhatnak. Kiagyansúlyozott életet élt, és még sportolt is, túlsúlya se volt valami nagy. Az nem tudom, dohányzott?
2020. jan. 7. 19:51
 20/20 anonim válasza:
100%
Azt kondolom hogy elmentek mellette az emberek nem kel ezt tulbonyolitani nem jött össze neki az élet amit ö akart lelkibeteg volt ezt hogy a gyertya ak 2 vége van ez hülyeség a tinik többsége 8 végét égeti a gyertyanak a 87 éves nagyapám mindennap 2, 3 cl pálinkát és 2 dl bort iszik és 60 évnyi dohányzás után lemondott a simphoniarol túl sok inger stressz érte megfelelési kényszer hirtelen lefogyott....Szakmai szemmel Ha valaki 30 évig kövér és pár hónap alatt lefogyik pl 150 kg lead 60 kg az érfalak is elernyednek a szívet sokk éri mivel azt hiszi még mindig agyon sokat kel neki tolni leszakad 1 rög az érfalbol szivközeli érelzarodas következik be szivmegalas azonnali halál. Meg lehetett volna menteni de szerintem jobb így mert ha ujraélesztés sikeres kómába esett volna..... Lehet nem kelt volna föl vagy fogyatékos lett volna. Lényeg nem élünk örökké szép halála volt nem szenvedett Részvétem A.B.F.R.A.
2020. jan. 12. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!