Gesztesi Károlyi elhunyt sajnos mit gondoltok erről?
#11:
Bwhahahahahahaha! :D 300 év múlva már rég nem lesz civilizáció.
A szinkronhang igen.Mint ember kb semmit nem tudtam róla.
Nyugodjék békében.
Nekem hiányozni fog, imádtam. Tehetséges, jó színész volt.
A baj az, hogy fiatalon halt meg, mert ha valaki 80 évesen meghal, akkor ez az élet rendje, de nem ötvenvalahány évesen.
Érdekes, tegnap én is kiírtam ezt a kérdést, és törölték, hogy megszegtem az oldal szabályait.
Mivel szegtem meg? Közszereplő, híres ember, véleményem lehet az életéről.
Leírtam, hogy ilyenkor a bulvár felmagasztalja, ilyenkor ő a legjobb ember, bezzeg ilyenkor nem esik szó az alkoholizmusáról, vagy hogy csalta a feleségeit.
Pár nehéz felfogású nekem esett, hogy ez halottgyalázás, meg hogy nem ismerem a mondást, hogy halottról vagy jót, vagy semmit?
Segítettem neki értelmezni a mondást, ami helyesen "halottról IGAZAT vagy semmit."
Nem gondolom, hogy ez bármiféle szabályt sért, halála után is úgy korrekt és tisztességes, ha nem vagyunk képmutatóak, és nem állítjuk be úgy, mintha szent lett volna.
És még egyszer mondom: közszereplő volt.
A leírtak pedig a véleményem, amit remélem el lehet mondani. Bár ezen az oldalon sokszor szembe mennek a magyar törvényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!