Gesztesi Károlyi elhunyt sajnos mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Hiányozni fog nektek ?2020. jan. 5. 09:48
1/20 anonim válasza:
Mit kellene gondolni róla?
Pletykák szerint nem élt éppen kímélő életet...
Mint színész nem különösebben szerettem, a szinkronja sem volt a kedvencem. Ettől még sajnálatos, hogy relatív fiatalon meghalt.
2/20 anonim válasza:
Kérdés ki fogja szinkronizálin Lando Calrissiant, ha a Disney úgy dönt saját filmet kap. Sajnálom az öreget. :(
3/20 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom az öreget de sajnos ez az élet rendje egyszer mindenki el távozik előbb vagy utóbb
2020. jan. 5. 09:55
4/20 anonim válasza:
Sajnálom nagyon. Shrek hangjaként nagyon jó volt.
Persze, egyszer mindenki meghal, de nem mindegy, hogy mikor, milyen körülmények között.
A kövérség is vezethetett ide, a hirtelen halálhoz.
5/20 anonim válasza:
Sajnálom, mert kedveltem. De 120 éven belül mind halottak leszünk, még a ma született csecsemőket is beleérve. Ez ugye 7.8 milliárd ember.
6/20 A kérdező kommentje:
Igen az biztos az elhízás se vezet jó útra
2020. jan. 5. 10:03
7/20 anonim válasza:
Utána kellett keresnem h ki az . Én csak a Shrek miatt sajnálom . Személyesen nem ismertem , szóval nem nagyon érintett meg a dolog . Hiányozni sem fog .
Persze attól még nyugodjon békéven .
8/20 anonim válasza:
Sajnálom. Viszont várható volt, eléggé két végén égette a gyertyát. És jelentős túlsúlya volt.
9/20 anonim válasza:
Szerettem mint színész, sajnos erős alkoholista és dohányos volt, szinte "várható volt" a szívroham.
10/20 anonim válasza:
Sajnálom, mert neki sem volt könnyű élete, de jó fej volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!