Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jó e hogy idegenek...

Szerintetek jó e hogy idegenek láthatják egy elhunyt szerettünkről készült megemlékezés videót?

Figyelt kérdés

2017. aug. 10. 21:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Pl: valaki autó vagy motorbaleset áldozata lett, akár hibás akár nem,fiatal volt egy sportosabb autóval történt a baj, vagy kamionnal, vagy sportmotorral, azt mondja a közvélemény, :Ó biztos ment mint egy őrült, magának kereste a bajt!
2017. aug. 10. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

"Biztos ment mint az őrült"

Na pontosan ebből kifolyólag nem tenném közzé egy hozzátartozóm videóját se, és én sem szeretném hogy motorosként rajtam törjenek pálcát hogy úgy kell neki megérdemelte stb.

Elég baj az is hogy autó/motor balesetet tesznek közzé híradóban, olyankor a sok millió tuskó magyar fellengzősen mocskolódik rajtuk.

Vannak kimondott fórumok, ahova országos szinten ismert túrázó emberek emlékvideói is kikerültek de egy városban élők is szembesültek a hírrel, de soha nem érkezett rájuk negatív válasz, mert ilyenkor már mindegy hogy mi volt a gond, nyugton kell hagyni az áldozatot.

Aki meg hőbörög az a gyártókat szidja ne a felhasználót, ha 280 van az órába írva miért ne próbálhatná feszegetni a határait a tulaj, el kell fogadni hogy ilyen is van

40-el is halnak meg éppen elegen, százezres értékű autókban.

2017. aug. 10. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem okos ötlet az általad felvetett, mert egy ember gyásza a legbennsőségesebb, privát, érzelmi ügyek közé tartozik. Az érintetteken kívűl az égadta világon senkinek, semmi köze a részletekhez.
2017. aug. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!