Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért zavar ez másokat?

Miért zavar ez másokat?

Figyelt kérdés
Sok ismerősömnek és rokonoknak is vannak babáik. Amikor találkozunk velük és a baba is ott van, az ismerőseim elkezdik a tipikus "jááájj eszem meg azt a cuki pofádat, hujujuju..." szóval értitek mire célzok. Én viszont nem. Köszönök neki is meg a babának is, hogy sziasztok. Erre múltkor azt mondta ismerősöm, hogy milyen mogorva vagyok, meg hogy biztos utálom a babákat. Miért baj ez, hogy nem csinálok bohócot magamból? Semmi bajom a babákkal, de ez nem az én stílusom én nem ilyen vagyok. Ez baj lenne?
2019. dec. 20. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondanám neki, hogy igen, utálom a babákat. És?

Talán kötelező szeretni őket, vagy mi?

2019. dec. 20. 01:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, sőt, még az állatokkal sem szeretem ezt csinálni. Nem utálom őket, csak valahogy nem érzek kényszert arra, hogy elkezdjek ott hülyéskedni nekik. Szerintem amúgy felesleges magyarázkodni, csak fosd le magasról őket.
2019. dec. 20. 02:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban, én is ilyen vagyok. Sokan csak egy álarcot viselnek ezen alkalmakkor is, lehet, hogy valójában tök negatívan állna ahhoz a gyerekhez hozzá.
2019. dec. 20. 05:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én meg attól vagyok rosszul, ha üngyibüngyiznek a gyerekemnek.

Szóval nem minden anyuka várja el ezt a viselkedést. Baráti találkozókra azért viszem magammal, mert nem tudtam kire bízni. De elég köszönni neki és ha nem is úgy csinálni, mintha ott sem lenne, de nem kell neki a kitüntetett figyelem.

2019. dec. 20. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!