Nincs semmi társasági életem évek óta!?
Figyelt kérdés
Nincs kivel elmennem sehova, néha jó lenne, nem élek nagyvárosban, régi barátaim nem laknak itt mar egyedül maradtam, jól jönne néha kikapcsolni, annyiból áll az életem, hogy dolgozni megyek és haza. 32 vagyok2019. nov. 27. 15:52
12/21 anonim válasza:
Én szívesen elmennék veletek valami közös programra, sőt szinte akárkivel egy jó ebéd, egy kis séta, állatkert, stb! 24 éves vagyok egyébként, bár nem hiszem, hogy ez számít. Ja és nem lány vagyok :D
13/21 gublug válasza:
Szervezz turakat ha melegebb lesz.
Vagy csinalj csapatepito treninget.
Ha a munkatarsaid nem jonnek be akkor a hobbidnak megfelelo tanfolyamokra, osszejovetelekre jarj.
(Ha nincs hobbid, akkor szomoru vagyok.)
Tanfolyamokon masok is lesznek egyedul.
Illetve vannak emberek akik szervezik a turakat, talad meg oket a neten.
Latogasd meg a barataid.
Tarsasozzatok.
Tarskeresokon kotetlen ismerkedest jelolj meg es ird le h csak szabadido partnert keresel.
Agykontrollozz h bevonz vk normalis embert aki jo tarsasag.
14/21 gublug válasza:
Elmehettek onkentes munkara is gyermekotthonba, hospice-ba, akarhova. Ott lehet ismerkedni.
15/21 anonim válasza:
Vannak közösségi oldalak, régi barátok, család és vannak olyan ismerőseid is biztosan, akik az interneten valamilyen csetszobában lettek a barátaid, biztos vagyok benne, hogy vannak olyan közösségek, ahová jársz és nem csak a legnépszerűbb és legfelszínesebb közösségekbe lehet menekülni, ha valaki nagyon egyedül van. Lesz társasági életed, ne görcsölj rá!
16/21 anonim válasza:
Én ráérek, ha van pénzed, fel tudsz szállni a repcsire és megbízol az emberekben akkor talizhatunk nyugodtan, de azért előbb beszélgessünke egy kicsit, hogy megismerjük egymást, én ne tudok utazni, mert egy csomó dolgom van, nem vagyok mobilis
18/21 anonim válasza:
Drukkolok, hogy sikerüljön a barátokkal valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!