Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van valami hátránya annak ha...

Van valami hátránya annak ha nincs társasági életem?

Figyelt kérdés

Igazán barátaim soha nem is voltak. Bulizni is csak kb 10x voltam.

Kicsit rossz hogy más jól érzi magát esténként én meg egyedül vagyok. Szerintetek kimaradok valamiből?

Barátnőm sem volt még.

22/F

2019. okt. 18. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Semmiből sem maradsz ki. Ha Te ilyen visszahúzódósabb típus vagy jobb így Neked, mert másban érzed jól magad. Csinálj, keress más programokat! :-)
2019. okt. 18. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
* Nem csak a bulizásban lehet jól érezni magadat. Mozi, filmnézés, kirándulások, lazulások. Csinálj ilyeneket! :-)
2019. okt. 18. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Az válaszok nem tükrözik annyira a valóságot , mert az itteni emberek többsége olyan , mint te . Akik nyílván azt mondják hogy nincs ezzel semmi baj :D Itt nem is a bulizáson van a lényeg , de hogy nincs 1 barátod sem , 0 tátsasági élet . Most komolyan , ki szerint jó ez ? Ha nem akarsz 30-40 évesen is egyedül lenni magányosan , akkor ideje lenne változtatnod .

Nincs társad sem barátaid , nincs társasági életed , esténként egyedül vagy és szórakozás sincs .

Ha valaki erre azt mondja hogy teljesen rendben van az saját magát is becsapja :D

Ahhh bocsánat , de mindig felidegesít amikor egy antiszociális akar tippeket adni egy másik antiszociálisnak .

2019. okt. 18. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen. En akkor jöttem ra mikor suli utan mindig magànyosan ültem otthon, egyszer parszor voltam osztalytàrsakkal, jol esett akàr a lelki nyavajàkat is megbeszèlni, megtudtam jo pàr infot is erröl arrol, es akkor làttam meg mekkora különbség van a tarsasagi èlet es magàny közt. Teljesen màs ugy vègezni hogy megyek haza a semmibe, meg az hogy suli utàn van èlet màsokkal.
2019. okt. 18. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
A személyiségedtől függ. Rám nincs negatív hatással.
2019. okt. 18. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem alapvetően van hátránya ismerkedésnél, párkeresésnél. Nekem volt olyan párom, aki furcsállta, hiányolta, hogy soha nem megyünk el vele és a haverjaimmal együtt, nem csinálunk közös programokat, mindig csak kettesben vagyunk. Valahol érthető is.

Viszont így 30 felé változnak az ismerőseim is, a legtöbbjük "begyepesedett" ember aki maximum a párjával megy valamerre és csak közösen szerveznek programokat is.

2019. okt. 18. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Jelenleg olyan mintha világéletedben Hardcore módon játszottad volna a minecraftot így semmi mást nem ismersz.

Könnyi elkényelmesednek a helyzetedben és minden bizonnyal azt hiszed nem maradsz le semmiről sem, vagy amiről véletlenűl igen az úgy is lényegtelen, sőt vissza tartani a fejlődésben.

Pedig ha csak 1 napra át tudnád maradat rakni az Easy módba és megtapasztalni milyen a másik oldalon. Egy jó barátitársasággal, egy szép barátnővel, aki nem csak szexuálisan elégít ki, de előre tudsz vele tervezni.

Utána a Hardcore módban depressziós lennél és elképzelhetetlennek tűnne az élet folytatása azon a szinten, amikor lehetne sokkal szebbis.

Gyönyörű Minecraftos hasonlattal levezetve :D (ami talán 2x játszottam még 5 éve)

Szóval azt sem tudod miről maradsz le és valószínűleg a legtöbb ember aki azt írja hogy semmiről is hasonló cipőben jár.

Az is lehet hogy olyan tapasztaltod van, ami hamis valóságot fest. Azaz volt már közöd lányhoz és az olyan élmény volt, ami egyátalán nincs közel egy normális kapcsolathoz, így egy nem létező kép alakult ki egy dologról ami amúgy jó lenne.

Ugyan ez a barátokkal, bulikkal, akármivel.

A buliknál mondjuk tényleg nincs sok dolog amiről lemaradsz. Ott talán csak arról, hogy soha sem tudod milyen érzés teljesen ellazulva táncolni, jól érezni magad és az ellenkező mennem barátkozni és abszurdan jó élményeket átélni.

Ott is lehet, hogy voltál párszor, de mindig rossz volt a zene, nagyon senkivel sem beszéltél. Akikkel igen, negatívan reagáltak vagy semlegesen és úgy összeségében furcsán érezted magad.

Ez is például egy teljesen jogos tapasztalat, de nem mutat valós képet hogy mit is élveznek az emberek benne.

Szóval a helyedben gyorsan bepótolnék mindent, amíg még lehetőséged van, mert nem akarsz az az 25-30 éves szomorú szűz lenni, akin látszik hogy erősen próbálkozik, de semmi sem sikerűl neki.

Vagy éppen az a 25-30 magányos férfi, aki mindennap sírógörcsöt kapna a magánytól és 0 lehetőséget, hogy valaha is találvalakit.

Majd egy szép napon talál egy hozzá picit sem illő nőt, de ő az egyetlen opciója így leéli vele a hátrelévő kínkeserves életét. Elválni nem fog, mert legalább van valaki mellette.

2019. okt. 18. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Én is ilyen vagyok, 25 évesen se érzem hogy kell társaság...
2019. okt. 19. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!