Úgy érzem nincs társasági életem, miben változtassak? 18/l
Üdv a való világban,ugyan ez volt velem és eddig semmi sem változott,na de majd ha fel költözöm Budapestre csak lesznek emberek és persze több lehetőségem is falun szinte semmi.
Tarts ki.
21F
"egyikkel sem jártam, mert nem láttam értelmét, mivel nem voltam beléjük szerelmes"
szerintem ez becsülendő és manapság ritka hozzáállás, éppen ezért egyáltalán nem gondolom, hogy ciki lenne az, hogy még nem volt kapcsolatod.
ne próbálj meg megváltozni és közelíteni az átlaghoz, pont az a jó, hogy ilyen vagy. egyébként minden az adott társaságtól függ, én sem cigizek, nem is füvezek, a bulikat és a különféle szórakozóhelyeket ki nem állhatom, de az például teljesen más, ha csak egy kocsmába ülsz be egy társasággal. megiszol egy-két sört, kicsit feloldódsz, beszélgetsz, és lesz egy egész jó estéd. nagyon berúgni nem kötelező, a többiekkel cigizni nem kötelező, és ha az este folyamán el akarnak menni valami buliba, te nyugodtan hazamehetsz. én is csomószor ezt csináltam, amikor ennyi idős voltam. :)
milyen érdeklődési köreid, hobbijaid vannak? lehet, hogy érdemes ilyen irányba tapogatózni, csoportokat keresni, eseményekre elmenni. hátha így találkozni tudsz szimpatikus emberekkel és be tudsz kerülni egy jó társaságba.
egyébként én is mindig kilógtam kicsit minden társaságból, amiben benne voltam, valahogy mindig azt éreztem, hogy én vagyok a legkevésbé nélkülözhetetlen tagja a csapatnak. ez persze nem biztos, hogy az adott társaság hibája, valószínűleg csak az én lelki természetem miatt van így - egy kisebb-nagyobb társaság helyett mindig is inkább egy-egy emberhez kötődtem igazán és szerettem nagyon-nagyon.
18 évesen tánc iskola? Nem késő?
Amúgy én Budapesti voltam nagyon sokáig, ott sem megy az élet, ha antoszoc vagy.
Előző, ezt megcáfolnám. Azért ott is vannak érdekes emberek, főleg a 40-es korosztályból, akik a fiatalokra nyomulnak.
Kérdező: egyébként nem lenne késő, a legtöbben jóval később kezdik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!