Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hozott már titeket össze a...

Hozott már titeket össze a sors valódi bűnözővel?

Figyelt kérdés

Hozott már titeket össze a sors valódi bűnözővel, akár szerelem, barátság, rokon, ismerős? Akár úgy is hogy időközben vált azzá. Csak kiváncsiságból (speciál engem mindig lenyűgözött az alvilág). Itt megjegyezném, hogy nem ilyen "pitiáner" bűnözőkre gondolok, hanem tényleg profi megélhetési, inteligens bűnözőkre (értsd:maffiózók,gengszterek, tehát nem ilyen fatolvaj, zsebelős szintű emberek).

Mindig érdekelt, hogy ezek az emberek milyenek a civil életbe. Nekem még nem volt szerencsém ilyen emberrel beszélgetni. A válaszokat előre köszönöm!

2019. okt. 21. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jol irta 9.

Az ilyenek nem ijednek meg egy nötöl meg szerelemtöl, nem fognak szorongani azon hogy juj mit mondjak neki meg hova hivjam randira:)

Altalaban levadàsszàk a nöt, nem hagyjàk nem et mondani, dominansak.

2019. okt. 25. 06:28
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
A múltkor betámadtak a mars téren cigit kértek buszjegyre
2019. okt. 26. 02:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az öcsém ált. isis osztálytársa, aki egyébként a barátnőm öccse is egyben (én is nő vagyok) olyan 18 éves korában pár haverjával helyi nyaralókat (mint épület) raboltak ki, ergo betörtek. (Persze erről akkor (20 éve) még nem tudtam.) Egyikben épp' bent tartózkodtak, aludtak, a betörésre felébredtek, és dulakodás közben az ott lévő férfit gázpisztollyal eltalálták. Rendőrségi helyszínelés, nyomozás, körözés, majd évekig tartó bujkálás, majd per és börtön lett belőle. Olyan 30 éves korában szabadult végül a srác, aki egyébként nagyon jó eszű, jó tanuló, jó képű, jó családból való - volt. Szó szerint tönkretette az életét, a legszebb éveit kidobta - v. menekült v. böriben volt. Korábban nagyon népszerű volt, szabadulás után nem sok barátja maradt...

Még az internet előtti időkben történt, a főszereplőket nem ismertem, de a közvetett családban történt. A sógornőm nagybátyja (anyukája bátyja) a főszereplő, aki kb. egyik napról a másikra megzakkant, látomásai lettek, és egy baltával agyonverte saját édesanyját. (Nem alkoholista, nem drogos, első 50 évében példás családapa volt, aztán történt ez a megmagyarázhatatlan dolog. Most is egy mo.-i elmegyógyintézetbe van, miután skizofrénné nyilvánították, tettéért BV intézetbe nem került.)

2019. okt. 31. 03:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm rokonságában van egy nagyvállalkozó, aki saját lakóparkokat meg szállodákat épít - külföldön is (ő a beruházó...).

Egyszer beszélgettünk az ismerősömmel, és feljött, h. de sokra vitte, én meg mondtam, h. hú, de profin csinálja meg mekkora pénzügyi zseni...

Erre az ismerősöm leállított, h. az egyik telket nem is akarták (neki/ annyiért) eladni. 'Csak' az egyik spanja (üzleti partnere), aki ismert hazai maffiózó-vállalkozó, ráküldte az embereit az eladóra, és lám: létrejött az üzlet.

2019. okt. 31. 03:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Hiszen felbérelte valaki ellenem. Meg különben is amúgy is nem követtem el olyan dolgot ami ért ez a bosszú gyümölcse.
2020. jan. 24. 20:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a maffiát.
2020. jan. 24. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!