Hozott már titeket össze a sors valódi bűnözővel?
Hozott már titeket össze a sors valódi bűnözővel, akár szerelem, barátság, rokon, ismerős? Akár úgy is hogy időközben vált azzá. Csak kiváncsiságból (speciál engem mindig lenyűgözött az alvilág). Itt megjegyezném, hogy nem ilyen "pitiáner" bűnözőkre gondolok, hanem tényleg profi megélhetési, inteligens bűnözőkre (értsd:maffiózók,gengszterek, tehát nem ilyen fatolvaj, zsebelős szintű emberek).
Mindig érdekelt, hogy ezek az emberek milyenek a civil életbe. Nekem még nem volt szerencsém ilyen emberrel beszélgetni. A válaszokat előre köszönöm!
Szia 1-es válaszoló!
Kicsit tudnál még mesélni? Mi történt, hogy derült ki? Mit csinált? (Írhatod akár privátban is)
A szomszédomba roma gengszterek költöztek pár hete, állítólag lányokat futtatnak. Nagyon fél tőlük mindenki az utcában.
Nem tudom, ennek mi a valóság alapja, de elég alvilági fejük van. Egyszer rendőrt hívtam rájuk, mert elállták a kapumat. A rendőr fejből tudta kié a rendszám...tehát csak van alapja a pletykáknak.
Ismerni viszont csak piti bűnözőket ismerek. Van egy pár általános iskolás osztálytársam akik betörők lettek. Idős emberekhez törtek be.
Sajnos igen. (Képes volt egy ideig megtéveszteni azzal, hogy látszólag "udvarolgatott").
Viszonylag hamar kiderült róla, hogy arrogáns, pökhendi és erősen lekezelő személyiség. Mivel a negatív megnyilvánulásai voltak túlsúlyban, egy idő után megelégeltem a viselt dolgait.
Most már egyáltalán nem hagyom, hogy "kibékítsenek" minket a továbbiakban. Az egészségi állapotomat is rossz irányba kezdte volna befolyásolni.
Ui: utólag Hálát adok az Égieknek, hogy még IDŐBEN KIDERÜLTEK A REJTETTNEK LÁTSZÓ DOLGOK!!!
Extrovertek, nem szoronganak, nincsenek gàtlàsaik, rafinaltak, az embereket eszköznek nezik(hogyan lehet lehuzni, miben tudna segiteni haszonlesei cellal, a balekokkal baratsagosak), nincs felelössegtudat, ha hibazott porult jàrt max megranditja a vàllàt es azzal elintezte, nem sirdogalnak soha összetörve, nem ijednek meg a börtön es akarmilyen büntetesektöl, bent elvannak, ujabb kapcsolatokat èpitenek ki, az igy kialakult baratsagokat kint is folytatjàk, stb
Nekem is futtatos ismerösöm is van, felnöve a facen osztogatja amikor mennek ki a lànyai, meg testvirei svajcba q.rvanak, hogy isten legyen velük meg ilyenek(csak hozzàk a pénzt).alap naluk hogy a nök ha felnönek az ösi mesterseget üzzék hacsaknem utcat sepernek.
Az intelligensebbek (szoval nem ez az alja), meg tenyleg rafinalt zsivany, (meg amit fentebb irtam felelem meg felelössegtudat zero), ha azt az energiat (jo kommunkativak extrovertek)jora forditanàk nagy penzeket tudnànak leakasztani legalisan is. Irto nagy az agykapacitasuk pedig, vàg az eszük, es villamgyorsan, rengeteg ismerös, spanjuk van, hàlozati kapcsolatrendszereket tudnak lazàn kiepiteni.
Nem is èrtem miert allnak az illegalis oldalra. Ök nem azok a tipusok akik 3 müszakban bögnènek minimalbert keresve, hanem siman tudnànak cégeket is futtatni.
Tenyleg vannak azok a csalok is akik meg fiktiv cégeket csinalnak egymas közt szamlaznak, elsimitgatjàk a bevallasi ügyeiket ügyesen, ök gyakorta vannak szabad làbon, es mindennel üzletelnek. Kisütött elektromos rendszerü kocsik, szakipari dolgok, epitkezesek, több àgon nyomjàk. Ök nem extrovertek, baratkozosak, nem is helyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!