Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Barátnőm miért van kiakadva...

Barátnőm miért van kiakadva ha néha egész nap nem hívom fel? Hát ha nincs mondanivalóm neki minek tépjem a számat a semmire?

Figyelt kérdés
Most persze lehetne erőltetett jópofizásokat előadni meg csakazértis dumálni a semmiről de ha egyszer semmi mondanivalóm akkor miről és minek beszéljek?
2019. okt. 20. 19:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

",millió ingyenes lehetőség dumálni,"

És az ingyenes viber vagy akármi más mit változtat azon ha NINCS MIT mondanom?

MOst pofázzak csak azért hogy elmondhassam pofáztam? Ennek értelme van?

Olyan nem lehet hogy az emberek csak akkor hívják a másikat ha ÉRDEMI mondanivalójuk van?

A halálom az hogy "jajjj hát meg se kérdezed hogy vagyok" hát hogy lennél?: Ahogy tegnap!

2019. okt. 21. 07:56
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Te tudod, hogy nem kötelező párkapcsolatban lenned?
2019. okt. 21. 08:18
 13/19 A kérdező kommentje:
mondasz valamit. Lehet még ma teszek egy pontot az ügyre.
2019. okt. 21. 08:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha az a párkapcsolat hogy naponta órákat pofázunk ha kell ha nem a semmiről, akkor inkább megyek szerzetesnek.
2019. okt. 21. 08:25
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
Akkor hajrá!!!
2019. okt. 21. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:
85%

Na,megvolt a szakítás?:D

Gondolom nem telefonon,mert az pénzbe kerül:D

2019. okt. 21. 19:01
 17/19 A kérdező kommentje:

nem volt semmi szakítás, úgy döntöttem én nem keresem semmiféle módon és csatornán majd ő keres ha akar.

Múlt hét péntek óta csönd van.

Részemről ez mehet így az örökkévalóságig.

2019. okt. 21. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért a kérdezőt szidjátok, a csaj a kisujját nem mozdítja, pedig neki is tenni kéne a kapcsolatért. Ha mondanivalója van, akkor hívja fel ő, ne a kérdezőre várjon. Egy ilyet én is dobnék a fenébe, majd egy papucs férfival boldog élete lesz.

Ja és hiszitek vagy sem, ezt nőként írom.

2019. okt. 21. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"

Na,megvolt a szakítás?:D

Gondolom nem telefonon,mert az pénzbe kerül:D"

Szerintem te nem jól értelmezted a kérdést. Nem a kérdező nem hívja fel a csajt csak azért mert pénzbe kerül, hanem a lány...

2019. okt. 21. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!