Srácok, lányok! Ahelyett, hogy itt tespedtek egész nap, miért nem mentetek ma strandra?
Figyelt kérdés
Talán még ismerkedhettetek is volna.
Kort, nemet is.
2019. aug. 11. 21:59
1/18 anonim válasza:
Ott voltál talán és vártad az Igazit?
Kor nem.
3/18 anonim válasza:
Á, felesleges, mert kicsi a péniszem, vízben még kisebb. A fizetésem is csak nettó 249 ezer. Kinek kellenék így? :-(
4/18 anonim válasza:
Más programom volt ma, nem itthon ültem. Holnaptól meg meló. De haverokkal egy jó strandolás tervbe van még az idén. 😎
23/F
5/18 anonim válasza:
Én amennyire imádtam strandra járni gyerekként, annyira nemszeretek manapság, különösen nem hétvégén, kánikulában, mert ilyenkor zsúfolt minden fürdő.
Amúgy pedig napközben dolgoztam (lakásfelújítás), szóval időm sem lett volna. 22/F
6/18 anonim válasza:
Nekem a hűs szoba ilyenkor valahogy kellemesebb, mint a 37984536534756839 fok ami pusztít jelenleg az országban.
7/18 anonim válasza:
Nők közé kéne menniük.
Még ismerkednek a dologgal. :D
8/18 anonim válasza:
Strandra????? Napszúrást máshol is kaphatok. Másik, nekem az 50 centis víz már halálos mélységű.
10/18 anonim válasza:
Mentem, mint majdnem minden hétvégén. Nem ismerkedni.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!